top of page

Zonnige en winderige vibes


gif

Iedereen moet ergens van het woord 'vibe' hebben gehoord, vooral in de laatste 5 tot 10 jaar, hoewel de wortels teruggaan naar de jaren zestig en dit woord een afkorting is voor vibrafoon, wat een percussie-instrument in de metallofoonfamilie betekent.

Een vroeg voorbeeld van goede trillingen die in metafysische zin voor "positieve energie" worden gebruikt, komt voor in de astrologische tekst The Law and the Prophets van Frank Earl Ormsby uit 1893. https://www.dictionary.com/e/slang/good-vibes/


Dus "vibe" is een afkorting van het woord vibraties, wat is vibratie dan?Trillingen zijn frequenties of golven, we zien trillingen van het licht door onze ogen en horen met behulp van trillingen van het geluid. We voelen en voelen ook trillingen die emoties en gedachten creëren. Dus de sfeer gaat over hoe je je voelt en laat voelen en hoe je invloed hebt op en wordt beïnvloed door je omgeving.
Je creëert trillingen, interpreteert ze en stuurt ze naar anderen. Daarom voel je gemeenschappelijke vibraties voor mensen, omdat de manier waarop je de vibraties voelt en leest, op elkaar lijkt.
Laten we eens goed kijken naar dit woord dat we bijna elke dag gebruiken. Sfeer betekent de emotionele toestand van een persoon of de sfeer van een plaats zoals gecommuniceerd aan en gevoeld door anderen; doorgeven of uitdelen; de sfeer van een plaats, situatie, persoon en de manier waarop ze je laten voelen; iemand of iets leuk vinden en je er op je gemak en gelukkig bij voelen; ontspannen genieten van het spelen, luisteren of dansen op muziek; iemand goede wensen sturen volgens het Engelse woordenboek.
We kunnen zeggen dat het vooral onder jongeren relatief populair is. De reden hiervoor is dat de jeugd elke vorm van verandering of innovatie zonder aarzeling omarmt. Ze gebruiken het woord vibe meestal voor positieve dingen; alleen positieve vibes! We zien het woord vibe zelfs in de voorwerpen die we elke dag gebruiken, geborduurd op kleding, gedrukt op mokken, telefoons, technologische apparaten...


The Beach Boys - Good Vibes lied in 1966

Vibe heeft voor iedereen een andere betekenis. Persoonlijk gebruik ik vibe ook liever voor positieve connotaties, genoeg negativiteit voor ons leven. Laten we het positief houden!


En voor Tesup roept het op hoe belangrijk de wind voor ons is en die we op elk moment van ons leven voelen. Als het allemaal met elkaar verbonden is, denk dan positief, deel positief zodat positieve en goede dingen je vinden, wat je nu plant, zul je later oogsten.


We gebruiken het meestal in het dagelijks leven, omdat het iets is voor goede momenten voor een paar seconden. Hier zijn enkele opmerkingen over vibes van het Tesup-team:


Vibes is een veelgebruikt woord in de wereld van vandaag, vooral geaccepteerd door generatie Z.


Vibes verwijzen naar mij als stemming, geesten, positieve spirituele dingen.


Hoewel we de trillingen of frequentie niet begrijpen of zien, kunnen we de vibe voelen.


Een Tesup-sfeer is meestal ontspannen.


Tesup herinnert ons aan dynamiek. Zoals het universum dynamisch verandert en evolueert met de energievelden, zo ook Tesup.
We bewonderen de natuur echt, alles wat we doen en produceren is om haar te beschermen. Onze vibes vormen onze acts, we werken alleen met de winderige en zonnige vibes!