top of page

Windenergie Hamburg

Onze ambitieuze plannen voor een windturbine in elk huis komen nog dichterbij na wat we zagen bij WindEnergy Hamburg. De mensheid betreedt een nieuw tijdperk waarin windenergie een van de sleutelrollen zal spelen.

Vorige week op vrijdag bezocht ons team WindEnergy Hamburg, een internationale tentoonstelling van windenergie, die om de twee jaar plaatsvindt op het grondgebied van de Hamburg Exhibition and Congress en wordt beschouwd als 's werelds toonaangevende tentoonstelling van de windenergie-industrie.

De beurs eindigde vrijdag met een zeer optimistische toon die de hele windenergie- en waterstofproductie-industrie doordringt.


De omvang van de beurs is indrukwekkend: meer dan 1.400 internationale exposanten en ongeveer 30.000 bezoekers uit 92 landen.


Zelfs oliegiganten als Shell stonden met hun stand op de beurs en nemen ook maatregelen om met de tijd mee te gaan en mee te doen aan de ontwikkeling van windenergie en gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Tijdens de tentoonstelling werd ook een conferentie gehouden. De H2 EXPO & CONFERENCE stage werd elke dag zeer goed bezocht. De belangstelling van de deelnemers voor de discussies en lezingen van sprekers uit het bedrijfsleven en de politiek over de laatste trends en de toekomst van de internationale waterstofeconomie was groot.


Op de tweede beursdag ondertekenden de waterstofnetwerken van Noord-Duitsland een samenwerkingsovereenkomst, waarin de partners zich ertoe verbonden de reguliere samenwerking en gezamenlijke ondersteuning van de spelers in de waterstofindustrie te versterken. Voor de ontwikkeling van de waterstofeconomie op een internationale en interindustriële markt zal H2EXPO & CONFERENCE in de toekomst elk jaar een platform bieden dat innovatiedrivers uit de politiek en het bedrijfsleven in Hamburg samenbrengt.


Bernd Aufderheide, CEO van Hamburg Messe und Congress, zei: "Na vier jaar zonder WindEnergy Hamburg zijn we erg blij met de volle beurshallen en de constant positieve sfeer. De wereldwijde windenergie-industrie had dringend een gelegenheid nodig om elkaar persoonlijk te ontmoeten. gezicht om van gedachten te wisselen over dringende kwesties tijdens de energie- en klimaatcrisis. Het is opnieuw duidelijk geworden dat hernieuwbare energie een van de sleutels kan zijn om onze problemen op te lossen, en de H2 EXPO & CONFERENCE is de perfecte thematische aanvulling op WindEnergy Hamburg."

De belangrijkste redenen voor het bezoek waren de grote vraag naar informatie over nieuwe producten en trends, de mogelijkheid om te communiceren, de algemene marktoriëntatie en het leggen en onderhouden van zakelijke contacten.


Onze teamleden bezochten enthousiast de beurs en verzamelden de beste informatie en trends. Deze kennis wordt gebruikt om onze producten te verbeteren en nog beter te maken voor onze consumenten.


bottom of page