top of page

We hebben TESUP-turbines vergeleken!

Heb je je ooit afgevraagd hoe TESUP-turbines zich ten opzichte van elkaar opstapelen? Welnu, ons TESUP-team heeft u gedekt met deze mooie zij-aan-zij vergelijking van elk van de best verkochte, meest populaire turbines van deze maand. Heb een horloge!Om enkele van deze cijfers in context te plaatsen:


Het eerste cijfer, de spanning, is belangrijk bij het selecteren van een compatibel voedingssysteem met uw turbine. Een laadregelaar die in combinatie met de turbine wordt gebruikt, moet bijvoorbeeld geschikt zijn voor de juiste spanning. Gelukkig is dit niet zo'n probleem met TESUP-turbines, aangezien u een laadregelaar kunt kopen terwijl u de turbine bestelt die goed bij de turbine past!


Nummer nummer twee toont het nominale vermogen van elke turbine. Het vermogen dat wordt opgewekt wanneer de windsnelheid door de turbine gaat, is op nominale snelheid. Dit geeft je een indicatie van hoeveel vermogen elke turbine ten opzichte van elkaar produceert. Magnum 5-turbines zijn het krachtigste model turbines dat TESUP produceert.


De startwindsnelheid is de minimale windsnelheid die nodig is om de turbine te laten draaien. Dit kan een belangrijke factor zijn om te controleren hoeveel stroom u mogelijk kunt opwekken met de windsnelheid in uw gebied.


Het geluidsniveau bepaalt hoe luid uw windturbine is. 30 dB is vergelijkbaar met een bibliotheek of een fluistering, de 60 dB van een Magnum-turbine is vergelijkbaar met een elektrisch scheerapparaat of tandenborstel. Houd er rekening mee dat de dB-schaal een logaritmische schaal is. Dit betekent dat elke toename van 10 dB gelijk staat aan 10 keer de geluidsintensiteit en het dubbele van de waargenomen luidheid.


Eindelijk hebben we de maximale windsnelheden die de turbine kan verdragen. Voor sommige referentiecijfers is een windsnelheid van 50 m/s gelijk aan ~110 mph, wat de maximale windsnelheid is van een orkaan van categorie 2! Dus TESUP-turbines kunnen blijven draaien en stroom opwekken bij harde wind.


Hopelijk heeft deze blog een goed inzicht gegeven in hoe de turbines van TESUP zich verhouden!


#AtlasX #windturbines #domesticpower #renewableenergy #windpark #alternativeenergy #tesup #electricalpower #cleanenergy #installation #Magnum5 #Atlas2.0 #Master940