top of page

Waarschuwingen voor extreem weer komen naar TESUP!

Ooit bezorgd geweest over slecht weer dat uw windturbine zou beschadigen? Weet u niet zeker in welke weersomstandigheden u uw turbine moet afdekken? Met het veranderende mondiale klimaat wordt dit steeds moeilijker te voorspellen en te beheersen.


Als jij dit bent, heeft TESUP een gloednieuwe service die perfect bij je past! Alsof het voor TESUP-e-mailabonnees nog niet genoeg was om nieuws te ontvangen over de allernieuwste technologie van TESUP, zullen abonnees van de mailinglijst ook automatische waarschuwingen ontvangen over zwaar weer dat op hun pad komt!


Met deze geavanceerde weerswaarschuwing kunt u de luiken sluiten en ervoor zorgen dat uw landgoed is voorbereid op zwaar weer. Dit zal helpen voor iedereen die niet zeker weet wanneer het weer te veel is voor hun windturbine om veilig te werken.


Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van deze waarschuwingen voor zwaar weer en om op de hoogte te blijven van de nieuwste TESUP-producten, kunt u zich ook abonneren op de e-mailmailinglijst op de TESUP-webpagina. Open gewoon een nieuwe TESUP-webpagina en voer uw locatie en e-mailadres in de groene pop-up in!