top of page

Waarom heeft u de mobiele Tesup-app nodig?

Omdat we duurzame energie voor iedereen toegankelijk maken.


Eerste in de hernieuwbare energie-industrie! Met trots introduceren we 's werelds eerste mobiele app die is ontworpen voor gebruikers van hernieuwbare energieproducten: de TESUP-app.

Alle mobiele apps bieden gebruikers gemakkelijke toegang tot een verscheidenheid aan diensten en informatie op hun smartphones en tablets. De Tesup-app is meer dan dat!


In 2023 leven we in een technologietijdperk zoals jullie allemaal weten. We zouden in elk deel van ons leven van deze technologie moeten profiteren.


Met dit in gedachten hebben we besloten om onze mobiele app maanden geleden zowel in Google Play als in de Apple Store te lanceren om u gemakkelijk te bereiken en zonder tijd te verspillen aan computers.


Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor hernieuwbare energie is het onze missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken, en we zijn heel blij met onze mobiele app. Download het nu en begin vandaag nog controle te krijgen over uw energieverbruik.


De Tesup-app is ontworpen om onze klanten te helpen met hun verbruik van hernieuwbare energie en het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot hun energieverbruik. Met onze app kunnen klanten real-time energieverbruiksgegevens bekijken, de prestaties van hun zonnepanelen volgen en onderweg toegang krijgen tot accountinformatie.


We hebben 4 hoofdsecties op onze bestemmingspagina:


Aankoop: Begin met scrollen door de producten, met verbluffende 3D-afbeeldingen en u kunt gemakkelijk productinformatie bereiken. Wij verstrekken u productspecificaties en installatierichtlijnen. Ga verder, bekijk onze producten en voeg toe aan de grafiek.


Klantervaring: U heeft al producten gekocht en u heeft hulp nodig bij uw product. Ga naar het tweede slot en vul het formulier in. U kunt ook op de chatknop rechtsboven op de pagina klikken om een chat met onze klantexperts te starten. Laat ons de rest, we zullen u onmiddellijk bereiken.


Opleiding: U kunt individuele consulten boeken met onze ervaren teamleden en ingenieurs. Bovendien geven we gratis lezingen over duurzame energie, u hoeft zich alleen maar aan te melden! U kunt ook Product Service voor de klanten vinden. We begrijpen dat hernieuwbare energie soms verwarrend kan zijn, daarom bevat onze app ook leermiddelen om onze klanten te helpen de voordelen van verschillende energiebronnen te begrijpen en hoe ze het meeste uit hun hernieuwbare energiesystemen kunnen halen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen!


Blog: Als u op de hoogte wilt blijven van recente gebeurtenissen over de hele wereld, energiegerelateerde onderwerpen, nieuws, dan is deze pagina iets voor u! We nemen contact met je op via onze blogs. Uw feedback is waardevol voor ons.


Onze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en is gratis te downloaden. Wij bieden u de mogelijkheid om met slechts één aanvraag over te stappen op hernieuwbare energie!


Een ander belangrijk voordeel van het downloaden van de Tesup-app is de transparantie en controle die onze app biedt. Je kunt je accountgegevens op elk moment bekijken en hebt toegang tot alle informatie die je nodig hebt voor een groenere wereld.


Bij Tesup zijn we vastbesloten om hernieuwbare energie voor iedereen toegankelijk te maken. Onze app is slechts een van de vele manieren waarop we aan dit doel werken.


We horen ook graag uw mening over onze app, zodat we deze kunnen verbeteren. Ons doel is om u gelukkig te maken en u de beste service te bieden.