top of page

Uw stapsgewijze handleiding voor het kopen van een windturbine!

Veel mensen willen hun duurzaamheid verbeteren en hun algehele impact op het milieu verminderen. De productie van hernieuwbare energie thuis is een geweldige manier om uw uitstoot te verminderen en zelfs wat geld te besparen op uw elektriciteitsrekening. Het installeren van huishoudelijke systemen voor hernieuwbare energie kan een grote investering zijn, waardoor sommigen niet zeker weten hoe ze de installatie moeten benaderen, zich zorgen maken en koude voeten krijgen. Als jij ook een van deze mensen bent, is vandaag je geluksdag! Hier is uw TESUP stapsgewijze instructiegids voor het kopen van een windturbine. Er worden een paar dingen besproken waarmee u rekening moet houden bij het installeren van een windturbine voor uw huis of bedrijf en hoe u het meeste uit uw turbine-opstelling kunt halen!


Machtsonafhankelijkheid


Stap 1: De eerste stap voor een toekomstige eigenaar van een windturbine is om zich simpelweg voor te stellen dat hij een windturbine bezit. Ik weet dat dit misschien gek klinkt, maar het voorstellen van een windturbine die op uw eigendom is geïnstalleerd en alle voordelen die dit kan opleveren, is een geweldige stap om ervoor te zorgen dat een windturbine goed bij u past. Stel je voor dat het je het gevoel zou geven om je eigen elektriciteit op te wekken, het gevoel van voldoening bij het produceren van elektriciteit! U bent niet alleen veilig in de wetenschap dat u helpt de uitstoot te verminderen en uw impact op het milieu te verminderen.


Je kunt ook denken aan de tastbare voordelen. Door uw eigen stroom op te wekken, kunt u elektriciteit rechtstreeks aan het net verkopen en profiteren van uw turbine. Zelfs als u er niet voor kiest om deze route te nemen, zou het geld dat u bespaart door het net niet te betalen voor uw elektriciteit geweldig zijn om te hebben. Dit geldt met name voor de huidige energiemarkten die wereldwijd steeds hogere elektriciteitsprijzen kennen. Dit soort kun je vermijden

van politiek gemotiveerde marktkrachten door simpelweg

onafhankelijk van het elektriciteitsnet, waardoor u de gemoedsrust heeft dat zolang de wind waait, u kracht zult hebben!Maatvoering windturbine

Stap 2: Begin met het onderzoeken van turbines om een ​​algemeen idee te krijgen van hoe groot een turbine zou kunnen zijn en hoe deze in uw eigendom zou kunnen passen. Verken uw eigendom en overweeg verschillende locaties waar de windturbines kunnen worden geïnstalleerd. Overweeg een reeks montagemogelijkheden, veel mensen monteren hun windturbines op het dak van hun eigendom, veel mensen kiezen er ook voor om hun windturbines te monteren op montagepalen in een open ruimte op hun eigendom. Wat het beste is voor uw toepassing, hangt af van uw lokale planningswetten en beschikbare ruimte.


Plan je budget
Stap 3: Stap drie heeft betrekking op de financiering van uw windturbine. Het installeren van een windturbine op uw terrein kan een grote investering zijn. Hoewel de initiële kosten vrij hoog zijn, onthoud de besparingen en potentiële winsten die uw turbine kan opleveren, u kunt de kosten van de turbine binnen een paar jaar terugbetalen. De gemiddelde kosten van een TESUP-windturbine voor huishoudelijk gebruik zijn ongeveer $ 1100 (USD), houd er rekening mee dat u ook een geschikte laadregelaar nodig hebt om de turbine veilig te laten werken. Een TESUP-laadcontroller, geschikt voor alle TESUP-windturbines, kan worden gekocht voor een extra $ 210 USD.
Een reeks batterijen is ook nodig voor de meeste windturbineopstellingen om de elektriciteit op te slaan die uw windturbine genereert. Een lithium-ionbatterij van goede kwaliteit, het meest gebruikte type batterij voor deze toepassing, kost ongeveer $ 300 USD, maar kan hoger zijn, afhankelijk van de opslagcapaciteit die u nodig heeft voor uw installatie. Als u de door uw windturbine opgewekte energie aan het net wilt verkopen en direct winst wilt maken met uw turbine, moet uw installatie ook een omvormer bevatten. Deze apparatuur zet het voedingssignaal om van gelijkstroom naar wisselstroom, zodat het compatibel is met het elektriciteitsnet. Een compatibele TESUP-omvormer kan worden gekocht voor $ 520. Alles bij elkaar genomen, zal de investering waarschijnlijk ~$1600 USD zijn zonder een omvormer en ~$2100 USD met een omvormer.

Soorten windturbines

Stap 4: Hoe u de turbine kiest die bij u past. Nu u heeft nagedacht over hoe een windturbine in uw eigendom kan passen, is het tijd om het model windturbine te selecteren dat het beste bij uw behoeften past. Er zijn een aantal belangrijke overwegingen, namelijk het vermogen van uw turbine; hoeveel elektriciteit uw turbine per seconde produceert en het type turbine; horizontale of verticale as. Het vermogen is te vinden in elk van de productbeschrijvingen van de windturbines, hoe hoger het vermogen, hoe meer elektriciteit een turbine produceert. Het is een goede manier om de juiste waarde te selecteren door deze waarde af te stemmen op uw elektriciteitsbehoeften in uw huis.

De tweede belangrijke overweging is het type turbine dat u installeert. In termen van TESUP-turbines zijn uw opties ofwel turbines met verticale as, zoals de Atlas-modellen, of turbines van het horizontale lifttype, namelijk de Magnum5- en MasterX-modellen. Dit type turbine heeft over het algemeen een lagere startsnelheid en begint bij lagere windsnelheden te draaien, waardoor de turbine vaker draait. Dit type is over het algemeen stiller dan zijn tegenhanger met horizontale as. Windturbines met horizontale as zijn efficiënter in het omzetten van kinetische windenergie in de roterende beweging die nodig is voor energieopwekking. Omdat ze een hogere startsnelheid hebben, zijn er meestal sterkere winden nodig om deze turbine te laten werken. Een Magnum 5 turbine van het type met horizontale lift.


Stap 5: Koop uw turbine. Deze stap is eenvoudig, om een ​​TESUP-turbine te kopen, volgt u gewoon de onderstaande link naar de website, selecteert u de productcombinatie die u nodig heeft met behulp van de vervolgkeuzemenu's en gaat u verder met afrekenen. Als u vragen heeft tijdens het bestellen van uw artikelen, kan een TESUP-teamlid aanwezig zijn om u te helpen, stuur dan een bericht via de Contact-sectie van de TESUP-website en iemand zal u kunnen helpen. Als u meer diepgaande hulp nodig heeft, biedt TESUP ook een adviesdienst om u te helpen bij het implementeren van uw hernieuwbare energiesysteem.

Stap 6: Zet uw windturbine op. Volg de instructies in uw bedieningshandleiding om uw turbine te monteren en te installeren. TESUP raadt aan om een ​​elektricien te raadplegen bij het installeren van elektrische apparatuur zoals windturbines, laadregelaars of omvormers.Geniet van je juiste keuze!


Stap 7: Leun achterover en geniet van uw turbine! Ga in uw tuin zitten en kijk hoe de turbine zachtjes draait en stroom opwekt voor uw huishouden, kijk af en toe naar uw energierekening en zie hoeveel het hebben van uw eigen stroomopwekking helpt om het te verminderen, het zal in een mum van tijd worden afbetaald ! En tot slot, waardeer uw rol bij het verminderen van uw impact op uw milieu en het helpen creëren van een duurzamere toekomst voor iedereen!bottom of page