top of page

Totale energieopwekking van TESUP-producten wereldwijd

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel impact TESUP werkelijk heeft op de opwekking van hernieuwbare energie over de hele wereld? Nou vraag me niet meer af! In deze blogpost gaan we kijken hoeveel energie de duizenden TESUP-windturbines in hun respectievelijke huizen over de hele wereld opwekken!


In totaal kunnen TESUP-turbines in een bepaalde seconde 3.800.000 watt aan elektriciteit produceren! Dat komt neer op maar liefst 3,8 MWh per uur, 90,9 MWh per dag en 33,2 GWh per jaar!


Om een ​​beetje context te geven aan zulke grote aantallen. Die hoeveelheid elektriciteit zou Denemarken van stroom kunnen voorzien met een beetje energie over! Het kan ook worden gebruikt om te voldoen aan de elektriciteitsbehoefte van 12.296 gemiddelde Europese huishoudens!


Duurzame stroomopwekking is belangrijk voor TESUP, we willen de hoeveelheid fossiele brandstoffen vergelijken die zou moeten worden verbrand om deze stroom op te wekken. Er zouden 3800 aardgasgeneratoren met een vermogen van 1000 kW nodig zijn om het vermogen van de TESUP-windturbines bij te houden. Deze generatoren zouden elke seconde 382 kubieke meter aardgas moeten verbranden om op volle capaciteit te draaien!


Door stroom op te wekken met behulp van TESUP-producten, hebben onze klanten geholpen de wereldwijde uitstoot met 840,4 kg CO2 per seconde te verminderen! Als je deze waarde over een jaar bekijkt, zou dat neerkomen op 26.500.000 ton koolstofdioxide! Een indrukwekkend aantal inderdaad en dan hebben we het nog niet eens over de vermindering van andere vervuilende stoffen!#renewableenergy #emmisions #energygeneration #savetheplanet #alternativeenergy #windpower #climatechange #tesup #cleanplanet #cleanenergy #windenergy #greenenergy #windgenerator #cleanfuture #cleanair