top of page

Tips van een windturbinetechnicus


Het kan lastig zijn om ervoor te zorgen dat uw windturbines correct worden geïnstalleerd en onderhouden, zodat ze een lang leven kunnen leiden en u van stroom kunnen voorzien. Vandaag gaan we enkele tips voorstellen die ervoor zorgen dat uw turbine jarenlang met plezier draait!


Uw turbine monteren:

Het is erg belangrijk om uw turbine goed en met de juiste apparatuur te verankeren. Het onjuist verankeren van uw turbine kan leiden tot schade aan uw turbine of uw eigendom. Bevestig uw turbinebasis aan een sterk materiaal om uw turbine correct te verankeren (bijvoorbeeld het vastschroeven van uw turbine aan een betonnen constructie is veel veiliger dan vastschroeven aan een dun houten exemplaar).

TESUP kan een montagepaal leveren om uw windturbine direct aan te bevestigen. Dit is geschikt voor vlakke grond of platte daken zoals caravans. Door uw turbine op een montagepaal te monteren, zal de windsnelheid bij uw turbine toenemen, waardoor deze meer vermogen kan genereren! Als u uw turbine op een hellend dak wilt monteren, raden wij u een oplossing op maat aan, afhankelijk van uw dak, aangezien geschikte hardware per dakvorm kan verschillen. Als u niet zeker bent van het plaatsen of verankeren van turbines, biedt TESUP adviesdiensten en het bewerken van foto's van uw eigendom om u potentiële plaatsing van windturbines te laten zien! Deze diensten zijn te vinden via onderstaande links.


https://www.tesup.com/wind-and-solar-energy-lectures-tesup-university


Bijeenkomst:

TESUP-turbines worden bij levering gedeeltelijk gemonteerd geleverd, dus enige montage is vereist. Zorg er bij het monteren van uw turbine voor dat alle verbindingen goed zijn vastgedraaid (maar niet te strak omdat dit de structuur van de turbine kan belasten). Een goede vuistregel is om helemaal vast te draaien totdat u de bevestiger niet meer kunt vastdraaien en vervolgens de bout een halve slag naar achteren losdraaien.