top of page

TESUP versterkt de wereld met 6 nieuwe CSR-projecten - Schone energie brengen

Als wereldleider in huishoudelijke producten voor schone energie beginnen we aan een ambitieuze en stimulerende reis met ons initiatief voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Onze missie is om schone energie toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen, ongeacht locatie of inkomen. Het is de visie van TESUP om met haar producten voor schone energie een revolutie teweeg te brengen in huishoudens over de hele wereld. Om deze visie te realiseren, hebben we zes nieuwe CSR-projecten aangekondigd, elk gericht op een sociaal kwetsbare plaats op elk continent. Deze projecten zullen schone energieproducten, waaronder flexibele zonnepanelen en windturbines, leveren aan gemeenschappen die te maken hebben met moeilijke leefomstandigheden. Het initiatief is erop gericht om de levensstandaard, gezondheid, onderwijs en inkomensmogelijkheden voor deze gemeenschappen te verbeteren, zodat ze een stap dichter bij duurzaamheid en zelfredzaamheid komen.Een wereldwijde visie op schone energie:


De missie van TESUP is geworteld in de overtuiging dat schone energie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij stellen ons een wereld voor waarin elk huishouden profiteert van schone energieproducten, ongeacht geografische grenzen. Door mensen in staat te stellen hun eigen elektriciteit op te wekken, willen we duurzaam leven stimuleren en bijdragen aan een schonere, groenere planeet.


Projecten met een doel:


Het CSR-initiatief van TESUP zal een reeks projecten lanceren op zes continenten: Amerika, Afrika, Europa, Azië, Australië/Oceanië en Antarctica. Elk project richt zich op een plaats met sociale kwetsbaarheid en extreme uitdagingen. Door schone energieproducten te leveren, zoals flexibele zonnepanelen en windturbines, willen deze projecten de toegang tot basisvoorzieningen zoals sanitaire voorzieningen, verlichting, koeling en communicatie verbeteren. De transformatie die deze producten teweegbrengen zal de leefomstandigheden verbeteren en nieuwe mogelijkheden openen voor gezondheid, onderwijs en economische groei in deze gemeenschappen.


Aantal mensen met en zonder toegang tot elektriciteit

Wereld, 1998-2021Lokale samenwerking voor wereldwijde impact:


TESUP begrijpt het belang van lokale expertise en betrokkenheid om het succes van MVO-projecten te garanderen. We werken samen met lokale organisaties en autoriteiten in elke doelregio om de meest verdienstelijke gemeenschappen te identificeren. Door samen te werken met gevestigde entiteiten willen we het bereik vergroten en zoveel mogelijk levens positief beïnvloeden. Daarnaast krijgen de begunstigden training en voortdurende ondersteuning bij het gebruik en onderhoud van de producten voor schone energie, zodat de impact op de lange termijn duurzaam blijft.


Ceará - De weg verlichten:


Ons eerste project is al van start gegaan in Ceará, een staat in het noorden van Brazilië. Ceará staat bekend om zijn moeilijke leefomstandigheden: meer dan de helft van de plattelandsbevolking heeft geen toegang tot het openbare waterdistributienetwerk. De beslissing van TESUP om het project hier te lanceren komt voort uit de overvloedige zonne- en windbronnen in de regio die perfect zijn voor het benutten van energie door middel van flexibele zonnepanelen en windturbines. Door schone energieoplossingen naar Ceará te brengen, willen we de bevolking in staat stellen zelf elektriciteit op te wekken, wat een positief effect heeft op hun levenskwaliteit.De impact verspreiden - de reis die voor ons ligt:


Terwijl ons eerste project in Ceará loopt, maken we ons op om onze volgende projecten voor andere continenten aan te kondigen. Door onze CSR-initiatieven voortdurend uit te breiden, hopen we iedereen te inspireren om samen te werken aan een wereld waarin schone energie voor iedereen toegankelijk is.


De visie ondersteunen:


TESUP moedigt iedereen aan om deel uit te maken van deze transformatieve beweging. Bezoek onze website voor meer informatie over het initiatief of om uw steun uit te breiden. Blijf op de hoogte van inspirerende verhalen van de projecten door je te abonneren op TESUP's blog en ons te volgen op Instagram en Facebook.


Het CSR-initiatief van TESUP is een krachtige stap om sociaal kwetsbare gemeenschappen te voorzien van schone energieoplossingen. Door levens over de hele wereld te verlichten, baant TESUP de weg voor een duurzame toekomst, waarin schone energie een fundamenteel recht is voor iedereen. Sluit je aan bij TESUP in onze missie om van de wereld een betere plek te maken met schone energie!
bottom of page