top of page

TESUP verbetert zijn productie!

Laadregelaars zijn altijd een integraal onderdeel geweest van TESUP windturbinesystemen. Daarom is de volgende ontwikkeling van TESUP het verbeteren van de laadregelaars en het in eigen beheer vervaardigen van de PCB's!


Hierdoor kan TESUP de kwaliteit van zijn producten beter controleren en ervoor zorgen dat u een laadregelaar krijgt die uw windturbine waardig is!


Niet alleen dat, maar de klassieke TESUP-laadregelaar krijgt een nieuw ontwerp! Het ontwerp is nog niet helemaal klaar, dus je zult moeten afwachten wat we in petto hebben. Ik kan je vertellen dat er een nieuwere moderne behuizing zal worden geïntroduceerd met analoge meetmogelijkheden!Deze nieuwe laadregelaar is perfect voor zowel off-grid als on-grid stroomopstellingen. In een on-grid opstelling zorgt de laadregelaar ervoor dat de juiste vermogensniveaus worden ontvangen door uw netomvormer. In een off-grid systeem zorgt het ervoor dat uw batterijen niet overladen worden.


Met zulke belangrijke taken is het belangrijk om de juiste controller voor uw systeem te krijgen. TESUP-controllers zijn gebouwd om TESUP-turbines te beheren, zodat ze een uitstekende match vormen!