top of page

TESUP-turbines worden steeds beter! Atlas X-blade-update

In een voortdurende inspanning van het productieteam van TESUP krijgt een van de klassieke turbines van TESUP een update!


De klassiek vormgegeven Atlas X-turbine verwisselt zijn oude wieken voor nieuwe! Deze nieuwe bladen zijn ongeveer twee keer zo groot als de oude bladen en steken uit de behuizing, waardoor de dwarsdoorsnede van de voorkant van de windturbine groter wordt.


Door de dwarsdoorsnede van de turbinebladen te vergroten, kan de turbine per omwenteling meer wind ‘vangen’.


Door de opgevangen wind per omwenteling te verhogen, worden de bladen met een grotere kracht geduwd, wat leidt tot een hogere rotatiesnelheid en dus meer rotaties per minuut (RPM).


Een hoger toerental is geweldig voor de stroomopwekking. Over het algemeen geldt dat hoe sneller de turbine de stator van de turbine kan laten draaien, hoe meer elektriciteit er wordt opgewekt voor gebruik in uw huis!


Bovendien zien de nieuwe mesjes er geweldig uit! Dit nieuwe ontwerp zal je buren doen vragen naar hun eigen Atlas X! Bekijk onze zojuist uitgebrachte video!Als u geïnteresseerd bent in dit nieuwe stukje TESUP-technologie, heeft u geluk! De nieuwe Atlas X-bladen worden vanaf vandaag bij elke nieuwe Atlas X-aankoop geleverd!