top of page

TESUP-turbines in noodsituaties

Door wind, regen en sneeuw kunt u erop vertrouwen dat de turbines van TESUP door blijven gaan! Daarom heeft een invloedrijke overheidsorganisatie voor rampenbestrijding besloten een aantal windturbines van TESUP! Wanneer natuurrampen toeslaan, vernietigen ze niet alleen huizen, gemeenschappen en levensonderhoud, maar verstoren ze ook de infrastructuur en elektriciteitsnetwerken. Dit kan het erg moeilijk maken om hulp te krijgen voor de vele mensen die het nodig hebben in de nasleep van de ramp. Veel van de technieken die bij rampenbestrijding worden gebruikt, zijn gebaseerd op elektrische apparaten zoals draagbare, draagbare radio's.


TESUP-turbines in noodsituaties


Het is belangrijk dat deze levensreddende apparaten altijd kunnen worden opgeladen. Hulporganisaties voor rampen kunnen snel en eenvoudig tijdelijke elektriciteitscentrales opzetten door eenvoudig een stand-alone TESUP-windturbine en oplaadgestuurde batterij op te zetten. Deze stations kunnen worden gebruikt om radio's, batterijen en telefoons op te laden, wat helpt bij de reddingspogingen!

Levensreddende apparaten van stroom voorzien


Het is niet alleen belangrijk om mensen uit de gevarenzones te krijgen, maar ook om ervoor te zorgen dat ze een veilige plek hebben om te verblijven totdat ze weer op eigen benen kunnen staan. Een draagbare stroombron zoals een TESUP-turbine kan worden gebruikt om een ​​semi-permanente stroombron te creëren voor tijdelijke accommodatielocaties. Hierdoor kunnen mensen hun telefoon opladen om dierbaren te bellen of lichtbronnen leveren door elektriciteit te leveren, zelfs als het elektriciteitsnet uitvalt. Het hebben van lokaal opgewekte stroom in een situatie als deze is een zeer nuttige manier om mensen op hun gemak te houden.


Omdat natuurrampen steeds vaker voorkomen en vaker voorkomen naarmate de wereld warmer wordt, is het erg belangrijk om voorbereid te zijn op deze ongelukkige situaties en omstandigheden. Het kan handig zijn om een ​​stroombron te hebben die niet afhankelijk is van het net, vooral als het net instabiel is. Het kan de moeite waard zijn om de aankoop van een turbine voor uw huis te onderzoeken. Om ervoor te zorgen dat u een back-up energiebron heeft in het geval van netstoring, natuurramp of niet, om u door de lastige situatie van warmte en licht te voorzien.Windenergie en natuurrampen


De rampenbestrijdingsorganisatie in kwestie heeft tot nu toe interesse gehad in de MasterX-, AtlasX- en Magnum 5-turbines. Dit zijn geweldige turbinekeuzes voor deze toepassing, hun lage startwindsnelheden zorgen ervoor dat ze een continue stroombron kunnen leveren. Met hun hoge windsnelheidstolerantie zeer geschikt voor de sporadische aard van het weer na grote rampen.Deze turbines werden aanbevolen aan de overheidsinstantie via het leger van hetzelfde land dat in het verleden ervaring had met het gebruik van enkele TESUP-turbines. De TESUP-turbines werden met groot succes ingezet in een barre woestijnomgeving! Toont grote duurzaamheid en betrouwbaarheid in zelfs deze barre omstandigheden.


U kunt deze turbines vinden in de TESUP-winkel als u meer wilt weten!Hulporganisatie voor rampen en windturbines

Bij het ervaren van een natuurramp zijn er verschillende fasen in de reddings- en herstelinspanningen. De eerste fase, direct na het begin van een ramp, is de zoek- en reddingsfase. In deze fase komen getrainde professionele hulpverleningsteams en lokale hulpdiensten ter plaatse om mensen die in gevaar zijn in veiligheid te brengen. Dit kan dagen tot weken zoeken naar vermiste personen inhouden. Communicatie tussen teams is in deze fase noodzakelijk. Een draagbare elektriciteitsbron zoals een windturbine is geweldig voor het aandrijven van communicatieapparatuur zoals radio's, zoals eerder vermeld, of een meer permanent centraal communicatieknooppunt.Na deze eerste fase volgt de noodhulpfase. Dit houdt in dat slachtoffers van de ramp voldoende zorg krijgen om hen in leven te houden. Onderdak, voedsel, water en medicatie staan ​​centraal in deze fase. Tijdelijke kracht is in deze fase cruciaal om vluchtelingen licht, warmte en comfort te bieden. Een kleine TESUP-windturbine kan voldoende stroom leveren om een ​​kamer te verlichten, een kleine verwarming van stroom te voorzien of persoonlijke apparaten op te laden. Dit is vooral handig gezien hoe snel en gemakkelijk het is om dit soort systeem op te zetten.Een interessant artikel dat de toepasbaarheid van windturbines voor noodherstel onderzoekt, is hier te lezen!


TESUP en zijn klanten

TESUP is erg enthousiast om met de overheidsinstantie samen te werken aan zo'n belangrijk en impactvol project! TESUP hoopt in de toekomst aan soortgelijke projecten te werken! Deze klant is slechts de meest recente in een toch al lange lijst van bedrijven en universiteiten die TESUP-producten hebben gekocht en gebruikt. Als u geïnteresseerd bent om met TESUP samen te werken, aarzel dan niet om contact op te nemen met en lid te worden van de TESUP-gemeenschap.