top of page

Tesup Transparante Flexibele Zonnepanelen: Draagbaar, sterk en duurzaam!

In de afgelopen jaren is zonne-energie een populaire bron van duurzame energie geworden. Traditionele zonnepanelen zijn echter vaak omvangrijk en moeilijk te manoeuvreren, waardoor ze in bepaalde omgevingen beperkt kunnen worden gebruikt. Dat is waar flexibele zonnepanelen om de hoek komen kijken. Deze lichtgewicht en aanpasbare panelen bieden een reeks voordelen ten opzichte van traditionele zonnepanelen.


TESUP produceert flexibele zonnepanelen van hoge kwaliteit die in verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt. Dankzij hun dunnefilmtechnologie zijn onze panelen veel dunner en lichter dan traditionele zonnepanelen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik op de camping, op zee of in campers, waar ruimte en gewicht belangrijk zijn.

Een van de geweldige dingen van flexibele zonnepanelen is hun veelzijdigheid. Onze panelen kunnen op gebogen oppervlakken worden gemonteerd, zoals het dak van een camper, of zelfs worden geïntegreerd in rugzakken of kleding om onderweg op te laden. Dit maakt ze ideaal voor iedereen die onderweg duurzame energie wil opwekken.


Een ander voordeel van onze flexibele zonnepanelen is hun duurzaamheid. In tegenstelling tot traditionele zonnepanelen, die kunnen barsten of breken als ze aan zware schokken worden blootgesteld, zijn onze panelen gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen buigen en draaien. Dit maakt ze perfect voor gebruik in ruige buitenomgevingen of in maritieme omgevingen waar blootstelling aan zout water een probleem kan zijn.


Naast hun flexibiliteit en duurzaamheid zijn onze flexibele zonnepanelen zeer efficiënt. Ze kunnen zonlicht snel omzetten in elektriciteit, waardoor ze zelfs bij weinig licht een betrouwbare energiebron zijn.


De kenmerken van TESUP flexibele zonnepanelen:


  • 205 Watt stroomopwekking / m2: Deze flexibele zonnepanelen zijn ongelooflijk efficiënt en genereren 205 Watt stroom per vierkante meter. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor het voeden van een verscheidenheid aan apparaten.


  • Flexibel en lichtgewicht: met een gewicht van slechts 2 kg en een dikte van slechts 1,39 mm zijn deze flexibele zonnepanelen ongelooflijk licht en gemakkelijk te vervoeren. Ze zijn ook flexibel, wat betekent dat ze kunnen worden gebogen om zich aan te passen aan de vorm van elk oppervlak, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op muren van gebouwen, gebogen daken, boten, caravans en campers.


  • Supersterk en duurzaam: ondanks hun lichtgewicht ontwerp zijn deze flexibele zonnepanelen zeer sterk en duurzaam. Ze zijn zelfs bestand tegen het gewicht van een persoon die erop loopt, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor gebruik buitenshuis.


  • Supereenvoudige installatie met dubbelzijdige tapes aan de achterkant: deze flexibele zonnepanelen zijn ongelooflijk eenvoudig te installeren. Ze worden geleverd met dubbelzijdige tape aan de achterkant, waardoor het installatieproces snel en eenvoudig is.


  • Hoge weerstand tegen zout water met een verzegeld waterdicht ontwerp: deze zonnepanelen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zout water, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor gebruik in maritieme toepassingen. Ze hebben ook een verzegeld waterdicht ontwerp, wat betekent dat ze bestand zijn tegen barre weersomstandigheden.


Speciaal gestructureerd oppervlak: Het oppervlak van deze zonnepanelen is speciaal gestructureerd om lichtreflectie te verminderen en de prestaties bij weinig licht en bewolkte omstandigheden te verbeteren. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor gebruik in gebieden met minder zonlicht.

Al met al zijn onze flexibele zonnepanelen een innovatieve en praktische oplossing voor iedereen die de kracht van de zon wil benutten. Ze zijn efficiënt, eenvoudig te installeren en bestand tegen barre weersomstandigheden. Of u nu een boot, caravan of camper van stroom wilt voorzien, deze zonnepanelen zijn een uitstekende keuze. Dus waarom wachten? Investeer vandaag nog in flexibele zonnepanelen van TESUP en pluk de vruchten van hernieuwbare energie.bottom of page