top of page

TESUP investeert in het creëren van veiligere bezorgpakketten

De kwaliteit en veiligheid van TESUP-producten is erg belangrijk voor ons, we blijven investeren in onze producten met de aankoop van een nieuwe verpakkingsmachine van € 22.000!


Onze nieuwe FOAMplus boxpacker produceert schuimkussens om TESUP-producten goed te beveiligen voor verzending. Wanneer ze in een doos met een object worden geplaatst en verwarmd, zetten de schuimkussens uit om de rest van de verpakking te vullen, zodat het object tijdens het transport niet kan bewegen en beschadigd kan raken. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe TESUP windturbine in perfecte staat bij u aankomt!

In combinatie met onze stevige kartonnen dozen, zorgt het nieuwe op schuim gebaseerde verpakkingssysteem voor een comfortabele pasvorm voor het onderdeel binnenin. Het schuim heeft als bijkomend voordeel dat het het product beschermt tegen het binnendringen van vloeistof door alle vloeistof te absorberen die het product anders zou kunnen beschadigen! Regen die tijdens het transport op de doos is gevallen, wordt bijvoorbeeld veilig geabsorbeerd.


Op deze manier verpakken is niet alleen veiliger, maar ook sneller! Vooraf gescande productgeometrieën kunnen aan de machine worden gegeven om ervoor te zorgen dat de juiste hoeveelheid schuim wordt geïnjecteerd, iets wat voorheen niet mogelijk was, waardoor operators uw nieuwe energieproducten snel kunnen verpakken. Door een grotere breedte van twee folies kan groter verpakkingsmateriaal worden gebruikt, waardoor dozen efficiënter kunnen worden verpakt. Deze nieuwe verbeteringen helpen TESUP onder meer om uw bestelling in te pakken en sneller te verzenden, zodat u uw nieuwe product zo snel mogelijk klaar kunt hebben om te installeren.

#packaging #safety #tesup #investment #investinginthefuture #logistics #delivery #renewableenergy #electricalcomponents #installation #alternativeenergy #mechanicalcomponents #improving #cleanenergy #h&s

bottom of page