top of page

Tesup heeft deze maand zijn productiepersoneel internationaal verdubbeld om onze grotere doelen te b

De snelle groei van zonne- en windenergie in de afgelopen jaren heeft hoop gegeven aan internationale inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de gevaarlijkste effecten van klimaatverandering te beperken. In deze snelle groei van zonne- en windenergie speelt TESUP een actieve rol door ons productiepersoneel internationaal te verdubbelen.


VN-secretaris-generaal Antonio Guterres merkte op: “Hernieuwbare energietechnologieën zoals wind en zon bestaan al en zijn in de meeste gevallen goedkoper dan steenkool en andere fossiele brandstoffen. Nu moeten we ze aan het werk zetten, dringend, op grote schaal en snel. "En zo groeit TESUP.
Kun je je voorstellen dat zonne- en windenergie samen in 2010 amper 1,7% van de wereldwijde elektriciteitsproductie uitmaakten? Het steeg vorig jaar tot 8,7%, veel meer dan wat eerst werd verwacht door populaire energiemodellen. Zo voorspelde het International Energy Agency in 2012 dat de wereld in 2030 550 terrawattuur aan zonne-energie zal produceren, maar die voorspelling werd al in 2018 overtroffen.


We zouden verbaasd zijn om te zien hoeveel de kosten van hernieuwbare energie zijn gedaald en hoe de jaarlijkse inzet is verdubbeld als we terug in de tijd zouden kunnen reizen naar tien jaar geleden.


Zullen we in 2030 of 2050 nog even verrast zijn? Afhankelijk van wat we meteen doen. Dat is de reden waarom TESUP altijd beslissingen neemt en verstandig handelt, met de tijd mee. Ons antwoord op de realiteit van vandaag is om onze capaciteit te vergroten en de productie te verhogen, zodat iedereen hernieuwbare energie kan gebruiken, geld kan besparen en de wereld kan redden.


Begonnen met werken in 2017, zijn we nu uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, 's werelds grootste fabrikant van huishoudelijke windturbines en flexibele zonnepanelen. Met hoofdkantoor en management in Engeland en Californië hebben we lokale bedrijven over de hele wereld en levering de volgende dag in 30 landen vanaf 2022. TESUP UK, TESUP US, TESUP CA, TESUP DE, TESUP ES, TESUP NL, enz...


De Russische invasie van Oekraïne en de ongekende wereldwijde energiecrisis die hierdoor werd veroorzaakt, hebben ons ertoe aangezet om nog effectiever te handelen dan we tot nu toe hebben gedaan. Tesup breidt haar capaciteit uit en nu zullen onze producten ook in Engeland worden geproduceerd. Onze klanten krijgen een nog snellere levering en ons doel van Tesap hernieuwbare energie in elk huis is nu nog dichterbij.


Ook jij kunt nu de stap zetten naar een duurzame toekomst voor je huis en onze producten bestellen.