top of page

TESUP en de Home Energy Unit

TESUP heeft altijd geprobeerd te innoveren binnen de sector van de hernieuwbare energie. Door nieuwe technologieën op tafel te leggen, kan TESUP doorgaan met zijn doel om de wereld een betere plek te maken door middel van milieuvriendelijke, schone duurzame energieoplossingen. TESUP zet zich in om gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke energieopwekkingssystemen in de huizen en bedrijven van velen te brengen. De nieuwste ontwikkeling is de enige zeer recent aangekondigde Home Energy Unit. Deze stand-alone unit kan helemaal zelf elektriciteit opwekken en beheren! Dit is een geweldige oplossing voor degenen onder u die zich zorgen maken over hoe u thuis het beste een systeem voor het opwekken van duurzame energie kunt opzetten, aangezien alle stappen voor u zijn uitgestippeld en alles wat u nodig heeft op de juiste plaats is gelabeld.


Energie-eenheid thuis


De Home Energy Unit is een systeem dat bestaat uit een montagebord dat een aantal componenten bevat die nodig zijn om onderweg met succes stroom op te wekken. De montageplaat is uitgerust met een omvormer en laadregelaar om een ​​vlotte en veilige opwekking van elektriciteit en een veilige opwekking van stroom te garanderen. Het bord heeft ruimte voor een flexibel TESUP-zonnepaneel om rechtstreeks op het montagebord te bevestigen of is compatibel met alle TESUP-windturbines, simpelweg door aan te sluiten op de laadregelaar. Maar waarom zou u er gewoon een hebben, de Home Energy Unit kan tegelijkertijd een windturbine en een zonnepaneel ondersteunen!


Het belangrijkste voordeel van het stand-alone, verpakte systeem is de mogelijkheid om het hele systeem te vervoeren en te plaatsen waar u maar wilt! Misschien wil je wat extra's voor je telefoon tijdens een lange dag naar het park? Geen probleem! Zet de Home Energy Unit gewoon naast je picknick en laat hem opladen. Misschien ben je de trotse bezitter van een elektrisch voertuig, maar heb je moeite om oplaadpunten te vinden op je route naar je werk? Ook geen probleem, gewoon een parkeerplaats inrijden, je Home Energy Unit uit de koffer halen en aansluiten! Uw auto moet in een mum van tijd worden bijgevuld.


Terwijl de wereld op zoek is naar het verminderen van klimaatverandering die emissies veroorzaakt in alle sectoren, heeft de wereld naar de luchtvaart gekeken om te zien hoe vliegtuigen mogelijk iets minder zouden kunnen vervuilen. Helaas zijn veel kleine persoonlijke vliegtuigen afhankelijk van dieselmotoren (die een grote hoeveelheid vervuilende emissies produceren), omdat dit de enige motoren zijn die voor de vliegtuigen werken. Er zijn ontwikkelingen geweest om elektrisch aangedreven vliegtuigen met motoraangedreven motoren te introduceren in de hobbyisten- en kleine vliegtuigindustrie. Onlangs is een klein elektrisch aangedreven vliegtuig gebruikt voor de allereerste commerciële elektrische vliegroute op de Orkney-eilanden in Schotland!


Dit opwindende nieuws heeft geholpen om de luchtvaartindustrie te versterken en de toekomst veilig te stellen voor kleine vliegtuigen in luchtruimten over de hele wereld. Dit is ook een goed teken voor hobbyvliegtuigpiloten die dol zijn op vliegende vliegtuigen, maar zich zorgen maken over de schadelijke uitstoot die hun vliegtuig uitstoot. Ze kunnen binnenkort hun vliegtuigen vervangen door elektrisch aangedreven! Door hun uitstoot mogelijk drastisch te verminderen en de hoeveelheid luchtvervuiling en klimaatverandering die hun vliegtuigen bijdragen, te verminderen. Met deze voordelen kan het in de nabije toekomst gebruikelijker worden dat mensen hun eigen elektrisch aangedreven vliegtuig bezitten!


Sollicitatie

Stel je nu eens voor dat je een vlucht neemt in je eigen elektrische vliegtuig, je vliegt de natuur in om te genieten van een lekkere picknick met je vrienden. Helaas voor u zijn uw landingsgebieden beperkt tot die vliegvelden die al een elektrische oplaadinfrastructuur hebben, wat op het platteland een probleem kan zijn. Gelukkig heb je je Home Energy Unit meegenomen! Je kunt hem gewoon uit je vliegtuig halen, in de buurt opzetten, de Home Energy Unit in je vliegtuig steken en hem opladen met genoeg stroom om thuis te komen!


Hoe zit het nu met de mensen die houden van een beetje avontuur, maar die ook niet zo'n grote fan zijn van hoogtes en liever een meer geaarde benadering van hun avontuur hebben? Nou, maak je geen zorgen! U kunt gewoon de zee op in plaats van de lucht! Elektrisch aangedreven boten zijn al lange tijd gebruikelijk in maritieme omgevingen. Dit maakt ze ideaal om ze onderweg op te laden... of op het zeil met een handig geplaatste Home Energy Unit op het dek van de boot! U kunt uw Home Energy Unit zelfs op een benzine- of dieselboot gebruiken om wat stroom voor uw telefoon op te wekken!
Voor de minder avontuurlijken onder jullie, die liever lekker knus thuis blijven, is de Home Energy Unit ook perfect voor jou! (Zoals je van een HOME Energy Unit mag verwachten!). Iedereen met een beetje vrije ruimte rond huis en bedrijf kan snel een Home Energy Unit op zijn oprit of tuin plaatsen en wat extra stroom opwekken. Dit kan zijn terwijl het buiten zonnig of winderig is, en de Home Energy Unit binnen opbergen als er minder gunstige omstandigheden zijn.

Transparant Flexibel Zonnepaneel (Made in Europe, hightech)


Als alternatief kunt u de Home Energy Unit permanent in uw tuin of oprit laten staan ​​en het hele jaar door beschikken over een bron van schone, duurzame energieopwekking (met wat extra waterdichtheid). Omdat de Home Energy Unit is ontworpen om op de grond te staan, is hij zeer gemakkelijk te onderhouden en toegankelijk zonder dat u de bedrading van uw huis hoeft te gebruiken. Zoals u kunt zien, heeft de nieuwe TESUP Home Energy Unit een groot aantal toepassingen, van vliegtuigen tot auto's tot telefoons en nog veel meer.


Als je geïnteresseerd bent in de Home Energy Unit, houd dan de TESUP-winkelpagina in de gaten voor meer informatie. Binnenkort komen er meer updates!