top of page

Tesup bereikt een nieuwe mijlpaal met de opening van een nieuwe productiefaciliteit in Europa!

Maandelijks breiden we het aantal productielocaties uit!


De productiegebieden van succesvolle teeltbedrijven moeten zich continu ontwikkelen. Daarom hebben we, als snelgroeiend bedrijf met elke maand een recordomzet, een andere productiefaciliteit om aan de vraag van onze klanten te voldoen en de duurzame energietransitie te stimuleren.

We staan bekend om onze innovatieve producten en toewijding aan duurzaamheid en zijn er trots op recordverkoopcijfers te hebben die onze snelle groei en toenemende populariteit onder klanten weerspiegelen. In het licht van dit succes hadden we nog een grotere en volledig uitgeruste faciliteit nodig waar we verder konden gaan met onze massaproductielijn. Vandaag zijn we verheugd om de opening aan te kondigen van een nieuwe ultramoderne productiefaciliteit, ontworpen om aan de groeiende vraag naar TESUP-producten te voldoen en de wereldwijde overgang naar duurzame energie te versnellen.


De nieuwe faciliteit zal ons in staat stellen de productie op te voeren en onze klanten nog milieuvriendelijkere en energiezuinigere producten te bieden. We zijn toegewijd aan het maken van een positieve impact op het milieu en zijn toegewijd aan het gebruik van alleen duurzame materialen en praktijken in alle aspecten van onze activiteiten.


Met deze nieuwe faciliteit streven we naar een maandelijkse productiecapaciteit van meer dan 300 MW aan windturbines.


Met onze sterke verkoopcijfers, innovatieve producten en toewijding aan duurzaamheid zijn we klaar voor nog meer succes en groei in de komende jaren. De opening van de nieuwe productiefaciliteit is een stap in de richting van een groenere en duurzamere toekomst, en we kijken ernaar uit om met jullie, beste klanten en partners, samen te werken om deze overgang te stimuleren.


We zijn er trots op om uit te breiden in elk aspect van ons bedrijf. Succes vereist nieuwe kansen en groei, en we aarzelen nooit om nog een stap naar succes te zetten.

bottom of page