top of page

Swansea University, TOP-20 van de beste universiteiten in het VK - TESUP-gebruiker!

De Tesup-windturbine zal de Swansea University-campus in de baai van stroom voorzien, waar mensen van over de hele wereld studeren en wonen!


Swansea University is een openbare universiteit in Wales, opgericht in 1920. Deze onderzoeksuniversiteit staat bekend om haar moderne benadering van de studie van wetenschappen. Hier studeren ongeveer 20 duizend studenten. Jonge mensen van over de hele wereld worden hier aangetrokken door hoge onderwijsstandaarden en een moderne onderzoeksbasis, de bijbehorende locatie van de universiteit en een hoge levensstandaard in het algemeen.


De Bay-campus is ontwikkeld op een terrein van 65 hectare aan het strand tussen Fabian Way en Jersey Marine-strand bij Crymlyn Burrows. Het herbergt aanvankelijk het College of Engineering en de School of Management, een grote zaal met 800 zitplaatsen, een bibliotheek met uitzicht over een site van bijzonder wetenschappelijk belang en studentenhuisvesting. Projecten die naar de campus gaan, zijn onder meer het eerste Energy Safety Research Institute in het VK en het Institute of Structural Materials, de thuisbasis van het University Technology Centre voor Rolls Royce-materiaaltesten.


#tesup #elektronica #windturbine #windpower #windenergie #cleanenergy #greenenergy #uk #england #savetheplanet #cleanplanet