top of page

Stijgende energiekosten? Start met het verkopen van je kracht!

Heeft u de laatste tijd een stijging van de toch al dure energierekeningen opgemerkt? Welnu, de belangrijkste boosdoener achter deze stijging is een dramatische stijging van de elektriciteitsrekening, met maar liefst 50% meer dan vorig jaar!


Deze stijging is toegeschreven aan vele factoren, waarbij stijgingen van de aardgasprijzen en vertragingen bij hoognodige infrastructuurprojecten voor elektriciteitsopwekking wereldwijd de drijvende kracht zijn achter deze problemen.


Maar dit is niet allemaal slecht nieuws, vooral niet voor TESUP-klanten. Aangezien de elektriciteitsprijzen hoger zijn, zal elke elektriciteit die u thuis kunt opwekken en terugverkopen aan het net, u meer winst opleveren dan u normaal zou verwachten!


Dus wacht niet langer en laat een TESUP-turbine op uw dak draaien om te profiteren van deze hoge elektriciteitsprijzen, waardoor de investeringstijd van uw turbine wordt verkort. Voorkom dat u extra geld uitgeeft aan uw elektriciteit met de huidige hoge prijzen door uw eigen stroom op te wekken!


Weet u niet zeker welke turbine u moet gebruiken of waar u deze moet installeren? Laat dit je er niet van weerhouden om een ​​turbine te laten installeren! TESUP kan u een architecturale virtuele service bieden. Als u TESUP foto's van uw eigendom verstrekt, kunnen de technici van TESUP aanbevelen welk type turbine moet worden geïnstalleerd en waar.


Wilt u meer informatie over deze service, volg dan onderstaande link!
#tesup #savings #covid #economy #investors #renewable #renewableenergy #greenenergy #savetheplanet #bills #homegeneration #sellingtothegrid #electricityprices #architecturalvirtualservice