top of page

Opladen van elektrische voertuigen met TESUP-turbines!

Een nieuw transporttijdperk breekt aan. Landen en bedrijven over de hele wereld racen om de huidige voertuigen op fossiele brandstof te vervangen door schonere alternatieven. De energiebron die klaar is om de plaats van de verbrandingsmotor in te nemen, zoals het meest populair is, zijn elektrische voertuigen op batterijen.Super goed! U zegt dat er in de loop der jaren veel minder vervuiling door auto's zal worden uitgestoten, waardoor de impact van persoonlijk vervoer op het milieu wordt verminderd. Helaas is het niet zo eenvoudig. Elektrische voertuigen zijn slechts zo schoon als hun elektriciteitsbron. Als de elektriciteit waarmee u uw elektrische voertuig oplaadt bijvoorbeeld wordt opgewekt in een kolencentrale, dan is er veel schadelijke uitstoot gegenereerd om uw voertuig van stroom te voorzien.
Dit is waar TESUP-turbines van pas komen! Door gebruik te maken van de kracht van de wind komen er geen emissies vrij bij het opwekken van elektriciteit. TESUP turbine-energieopwekking een schone, groene energiebron maken. U kunt dus emissievrij met uw elektrische auto rijden!


Bovendien heeft TESUP een reeks elektrische beheersystemen, waaronder een recent verbeterde laadregelaar, om u te helpen uw elektriciteit te beheren en goed te combineren met uw TESUP-turbine.


De apparatuur die u nodig heeft om uw elektrische voertuig succesvol op te laden, wordt getoond in de onderstaande video! Voor deze opstelling heb je alleen een laadregelaar nodig die op je turbine is aangesloten, gevolgd door een netomvormer zodat je stroom via het net naar je elektrische voertuig kan worden overgebracht!
#elektrischecomponenten #off-grid #renewableenergy #chargecontroller #windturbine #windpower #energy #electricalpower #wind #betterfuture #betterenvironment #batterystorage #off-gridsystem #powermanagement #safetyequipment