top of page

Ons nieuwe R&D-kantoor in Alicante, Spanje

Als toonaangevend bedrijf in oplossingen voor hernieuwbare energie zijn we verheugd de opening aan te kondigen van ons nieuwe R&D-kantoor en lokaal verzendingscentrum in Alicante, een stad aan de oostkust van Spanje. Alicante is een centrum van zaken en innovatie, met een levendig startup-ecosysteem en een sterke aanwezigheid van internationale bedrijven.Deze verhuizing naar Alicante markeert een belangrijke mijlpaal in onze expansiestrategie, aangezien we ernaar streven nieuwe technologieën te ontwikkelen en mensen in Zuidwest-Europa te bereiken. Het nieuwe R&D-kantoor bevindt zich op het Science Park, een hub van innovatie en ondernemerschap dat onderzoekers, bedrijven en investeerders samenbrengt in een dynamisch ecosysteem van kennis en creativiteit.


We werken ook samen met de Universiteit van Alicante, een prestigieuze instelling die bekend staat om haar excellentie in onderzoek en innovatie.


TESUP zet zich in om zijn werknemers een ondersteunende werkomgeving te bieden die persoonlijke en professionele groei bevordert. Daarom zijn we met de Universiteit van Alicante overeengekomen om Spaanse lessen aan te bieden aan onze werknemers die hen zullen helpen integreren in de lokale gemeenschap en cultuur.


Tijdens ons bezoek aan Alicante had onze Operations Director de gelegenheid om Esteban Palayo en Mar Cervera te ontmoeten, sleutelfiguren in het lokale bedrijfsleven die waardevolle inzichten verschaften in de lokale markt en het zakelijke klimaat. Ze ontmoette ook Jose Luis Todoli Turro, een zeer ervaren professor aan de Universiteit van Alicante die TESUP ES zal ondersteunen bij projecten voor digitale oplossingen.


TESUP ES zet zich in voor duurzaamheid en hernieuwbare energie. Ons nieuwe kantoor is uitgerust met EV-oplaadpunten, die het gebruik van elektrische voertuigen ondersteunen, en wordt aangedreven door zonnepanelen, waardoor de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen wordt verminderd.


Door samen te werken met de Universiteit van Alicante en andere lokale partners, is TESUP ES goed gepositioneerd om nieuwe technologieën te ontwikkelen en mensen in Zuidwest-Europa te bereiken. Onze toewijding aan duurzaamheid en ontwikkeling zijn duidelijke indicaties van onze toewijding aan verantwoorde bedrijfspraktijken.