top of page

Ondersteuning van de volgende generatie basketbalsterren

Bij TESUP stellen we maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal in ons bedrijf en werken we hard om de samenleving op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Als een van de acties van dit doel ondersteunen we sinds begin 2022 met trots de Kerem Gonlum Basketball Academy in Londen. Deze jonge atleten zijn de toekomst van de sport en we zijn vereerd om deel uit te maken van hun reis.
De kinderen in dit team hebben een ongeëvenaarde passie voor basketbal. Ze besteden talloze uren aan het oefenen en perfectioneren van hun vaardigheden, en dat is te zien op het veld. Ze werken samen als een team en ondersteunen elkaar tijdens de hoogte- en dieptepunten van het spel. Spelers die gewoon moeten oefenen met onze ondersteuning of af en toe oefeningen moeten doen om hun vaardigheden fris te houden, zijn altijd welkom.


Maar het gaat niet alleen om het spel, het gaat om de waarden die ze leren door middel van basketbal, zoals teamwerk, doorzettingsvermogen en sportiviteit. Ze leren leiders te zijn op en naast het veld, en het is echt inspirerend om te zien.


Wij geloven dat we door deze kinderen te steunen, investeren in de toekomst van de sport en in de toekomstige leiders van onze gemeenschap. Deze kinderen hebben grote dromen en wij willen hen helpen deze dromen waar te maken. Al met al zijn kinderen onze toekomst, het enige wat we doen is voor hen, om hen een betere toekomst te geven.


We zijn verheugd om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze jonge atleten, en we kijken ernaar uit om hen bij elke stap te ondersteunen. KOM OP TEAM!


“Winnaars zijn geen mensen die niet falen, maar mensen die nooit opgeven“


Als bedrijf geloven we in de kracht van hard werken en vastberadenheid, en het team belichaamt die waarden. Daarom ondersteunen we ze graag en zien we de toekomst in hun ogen. Ze zijn een lichtend voorbeeld van wat bereikt kan worden door hard werken en vastberadenheid. Ze zijn ook een inspiratie voor jonge basketballende kinderen in de gemeenschap om te blijven spelen, altijd naar boven en naar voren te kijken en te streven naar grootsheid.