top of page

Nieuwe ATLAS-generator: meer vermogen, meer elektriciteit, meer besparingen!

Ben je torenhoge energierekeningen en klassieke energieoplossingen beu? We hebben een nieuwe oplossing voor u, de nieuwe ATLAS-generatoren van TESUP. Deze geavanceerde windturbine is onlangs geüpgraded om meer vermogen, meer elektriciteit en meer besparingen dan ooit tevoren te bieden. Met zijn gestroomlijnde en stijlvolle ontwerp, duurzame constructie en verbeterde efficiëntie is de ATLAS-generator een doorbraak in de sector van hernieuwbare energie.Hernieuwbare energiebronnen worden steeds populairder nu particulieren en bedrijven op zoek zijn naar duurzamere en milieuvriendelijkere alternatieven voor traditionele fossiele brandstoffen. Van deze bronnen is windenergie een van de meest veelbelovende, omdat het een schone en hernieuwbare energiebron biedt die op veel verschillende manieren kan worden aangewend. In de voorhoede van deze trend is TESUP, een toonaangevende fabrikant van windturbines die onlangs een van de nieuwste innovaties heeft onthuld: de ATLAS-generator. Deze nieuwe generator belooft een revolutie teweeg te brengen in de windenergie-industrie door meer vermogen, meer elektriciteit en meer besparingen te bieden dan ooit tevoren.


Een van de belangrijkste kenmerken van de ATLAS-generator is het verhoogde uitgangsvermogen. Met een capaciteit tot 7 kW* per uur kan hij tot 168 kWh elektriciteit per dag opwekken. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van eerdere modellen.


Het geheim van dit verhoogde uitgangsvermogen ligt in het verbeterde ontwerp van de ATLAS-generator. In tegenstelling tot andere traditionele windturbines, die afhankelijk zijn van complexe overbrengingsmechanismen om de rotatie-energie van de bladen om te zetten in elektrische energie, gebruikt de ATLAS-generator een direct aangedreven systeem dat deze overbrengingen overbodig maakt. Een ander belangrijk voordeel van de ATLAS-generator is de duurzaamheid. Ontworpen met de nadruk op betrouwbaarheid en een lange levensduur, is hij gebouwd om zelfs de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. Dit betekent dat hij zelfs bij harde wind, zware regenval of andere ongunstige weersomstandigheden kan blijven werken, zodat uw investering in hernieuwbare energie zich jarenlang terugbetaalt.Naast de technische vooruitgang heeft de ATLAS-generator ook een strak en stijlvol ontwerp. Met zijn ergonomische vorm en vloeiende rondingen is hij zowel functioneel als esthetisch, waardoor hij een perfecte aanvulling is voor elk huis of bedrijf.


Misschien wel het meest overtuigende aspect van de ATLAS-generator is echter het potentieel om geld te besparen op energiekosten. Door gebruik te maken van de kracht van de wind, biedt het een schone en hernieuwbare elektriciteitsbron die de behoefte aan traditionele netstroom kan compenseren of zelfs elimineren. Dit kan in de loop van de tijd aanzienlijke kostenbesparingen opleveren, waardoor het een slimme investering is voor iedereen die zijn energierekening en zijn ecologische voetafdruk wil verminderen.


Bovendien maakt de ATLAS-generator gebruik van duurzame materialen bij de constructie. De bladen van de generator zijn bijvoorbeeld gemaakt van aluminium, een van de meest gerecyclede materialen die tegenwoordig worden gebruikt. Dit verkleint niet alleen de ecologische voetafdruk van het productieproces, maar zorgt er ook voor dat de generator gedurende zijn hele levensduur milieuvriendelijk is.


De nieuwe generatie ATLAS van TESUP is een grote vooruitgang op het gebied van windenergie. Met zijn verhoogde vermogen, verbeterde efficiëntie, duurzaamheid en stijlvol ontwerp biedt hij een aantrekkelijk alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke stroombron, dan is de ATLAS-generator de juiste keuze!*Onze windturbines moeten worden geïnstalleerd volgens hun gebruikershandleiding en moeten onder ideale weersomstandigheden werken om hun maximale stroomopwekking te bereiken.
bottom of page