top of page

Nieuw product❗- Irrigatie-energie-eenheidOm te overleven hebben we allemaal water nodig. Elke plant en elk dier op aarde is ervan afhankelijk. Maar het laatste nieuws en de voorspellingen over klimaatomstandigheden en waterbeschikbaarheid op onze planeet zijn zeer alarmerend. Experts geloven dat droge zomers de nieuwe norm kunnen worden vanwege klimaatverandering, stijgende oceaantemperaturen en verminderde regenval. De droogte die een groot deel van de Europese Unie verzengt, zal de ergste zijn sinds de zestiende eeuw, waarschuwde een senior wetenschapper bij de droogtedienst van de Europese Commissie (EC). "Op dit moment lijkt dit het slechtste" jaar in 500 jaar te zijn, hoewel een volledige analyse achteraf moet plaatsvinden, zei Andrea Toreti, senior onderzoeker bij het Gemeenschappelijk Onderzoekscentrum van de EC, die gegevens verzamelt voor het European Drought Observatory . In juli beleefde Engeland volgens de statistieken van het Met Office de droogste maand sinds 1935. In juli ontving Engeland minder dan een inch regen, dat is 23,1 millimeter.


Groene oplossing voor grote steden


Het vertegenwoordigt volgens het Met Office 35% van de gemiddelde regenval in Engeland voor de maand. Gedurende de maand maart had Wales ongeveer vijf centimeter regen, wat 53% is van het maandgemiddelde; Noord-Ierland had 1,8 inch en Schotland had 3,3 inch, wat 81% van het gemiddelde is. Als geheel ontving het Verenigd Koninkrijk in juli 56% van de gemiddelde maandelijkse regenval. Droogte is het gevolg van klimaatverandering veroorzaakt door de mens. Recente bosbranden in de regio en in heel Europa zijn toegeschreven aan het record van droog weer. Hittegolven zijn de andere helft van de natuurbrandvergelijking: een heet, droog seizoen laat de vegetatie tondeldroog achter. Dinsdag 19 juli 2022 was volgens Sadiq Khan, de burgemeester van de stad, de drukste dag voor de brandweer in Londen sinds de Tweede Wereldoorlog. “De uitdaging in Londen is dat we veel gras hebben, veel groen en veel daarvan is van invloed op eigendommen. En als je lange tijd geen regen hebt gehad, als het gras ontzettend droog is, kunnen branden door de wind heel snel ontstaan ​​en zich nog sneller verspreiden en dat leidt tot vernieling van eigendommen.”Rekening houdend met de bijna kritieke situatie die zich heeft ontwikkeld, heeft TESUP een nieuw apparaat ontwikkeld en geproduceerd dat ons zal helpen dergelijke droge dagen gemakkelijker te overleven: Irrigation Energy Unit


Onze irrigatie-energie-eenheid is:

  • Beschikbaar

Het is zeer geschikt voor gebruik op plaatsen waar geen elektriciteitskabel aanwezig is.

  • Makkelijk te gebruiken

De + en - kabels op de zonnepanelen kunnen worden gebruikt door rechtstreeks op de DC-pomp aan te sluiten. De geschatte installatietijd is ongeveer 30 minuten

  • Open voor nieuwe mogelijkheden

Bovendien kan elke windturbine optioneel worden geïntegreerd. Wanneer deze integratie is gemaakt, worden de + en - kabels aan de CC-uitgang parallel met de zonnepanelen op de DC-pomp aangesloten.

  • Begiftigd met hoge vaardigheden

De DC-pomp is in staat om water te zuigen vanaf een diepte van 20 meter en kan worden opgepompt tot een totale afstand van 60 meter. Per uur kan in totaal 3 ton/h water worden afgenomen.

Beveilig uw waterbronnen vandaag nog met TESUP!

bottom of page