top of page

MasterX Windturbine - het nieuwe product van TESUP


Windturbines met een laag vermogen zijn een geweldige methode om hernieuwbare energie te leveren aan huishoudens, stedelijke netwerken en infrastructuur, of off-grid-systemen wanneer dat nodig is. TESUP verzamelde de eerdere ervaringen en de nieuwste technologieën om MasterX te lanceren, een windturbine met horizontale as (HAWT).


MasterX is de juiste keuze voor u als u een gemiddelde windsnelheid van 4-6 m/s op uw locatie heeft. U kunt deze windkaart gebruiken om het te weten. Voor de hoge windsnelheden voorkomt de windturbine-laadregelaar met zijn handmatige remschakelaar dat de accu's overladen worden en beschermt de turbine bij stormachtig weer. We zouden kunnen zeggen dat het voor gebieden met een gemeenschappelijk windbereik minder efficiënt is om een windturbine te hebben die je maar een paar keer per maand een maximaal vermogen kan geven, als de wind sterk genoeg is. Dit maakt MasterX tot een zeer bijzondere windturbine, aangezien deze zeer efficiënt is bij lage windsnelheden.MasterX heeft een hoge ROI. Laten we een basisberekening maken. Als er 10 uur goede wind staat, kan MasterX ongeveer 10 kWh per dag opwekken. In een jaar tijd levert het 3650 kWh energie op. Laten we de elektriciteitsprijs beschouwen als £ 0,50 per uur. De MasterX kan £ 1825,00 besparen. De windturbine kost slechts £ 380 zelf.

De locatie is echt cruciaal om de ROI te berekenen.


Zoals een goede meester nodig is om paarden te hanteren, is de goede windturbine nodig om de kracht van de wind te benutten.