top of page

Magnum 5 wordt steeds beter!

TESUP is toegewijd aan het voortdurend verbeteren van zijn producten. De Magnum 5-turbine die nog maar net wordt uitgebracht krijgt al een upgrade!


Het nieuwe model zal nu een bekleding van glasvezel op het hoofdlichaam van de turbine hebben. Glasvezel heeft veel voordelen, het is corrosiebestendig, schimmel- of roestvast en is ondoordringbaar voor vloeistoffen. Alles om ervoor te zorgen dat uw Magnum 5 turbine jarenlang in goede staat blijft draaien!


Glasvezel heeft ook het voordeel dat het een lichtgewicht materiaal is, dit maakt de Magnum 5 verrassend licht voor zijn formaat. Het installeren en monteren van uw turbine wordt nu veel eenvoudiger doordat de lichtgewicht body gemakkelijk op de juiste hoogte kan worden gebracht en er minder ondersteuning nodig is.


Niet alleen dat! glasvezel heeft een uitstekende vervormingsweerstand waardoor uw turbine veel minder last heeft van deuken en deuken. In combinatie hiermee kan het fabricageproces van glasvezel een zeer glad oppervlak opleveren. Er zullen geen lelijke hobbels op uw Magnum 5 zijn, zodat uw turbine er mooi blijft uitzien terwijl hij wegdraait!#Magnum5 #windturbines #glasvezel #domesticpower #renewableenergy #windfarm #alternativeenergy #tesup #electricalpower #cleanenergy #installatie #newturbine #productie

bottom of page