top of page

Maak kennis met de nieuwste innovatie van TESUP: IoT Windturbine Besturingsproject

Vergeet alles wat je ooit hebt gezien! Wij brengen nieuwe technologie voor jou. Stel je voor dat je je windturbine rechtstreeks vanaf je telefoon kunt bedienen. Met ons innovatieve IoT-project (Internet of Things) is TESUP klaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop u communiceert met uw windturbine, waardoor het handiger en efficiënter wordt dan ooit tevoren. Met een eenvoudige scan van een QR-code krijgen klanten moeiteloos toegang tot realtime turbinegegevens, waardoor ze waardevolle inzichten en controle krijgen.Afstandsbediening binnen handbereik:


Stel je dit scenario voor: je bent buiten en je moet je windmolen dringend uitschakelen. Je zou naar huis moeten haasten om hem handmatig te stoppen. Maar nu, dankzij de TESUP-app, kun je je windturbine op afstand beheren en onder specifieke omstandigheden onmiddellijk stoppen met de toepassing op je telefoon. Gemak en controle zijn nog nooit zo toegankelijk geweest.


Op apparaat en locatie gebaseerde inzichten:


De TESUP app biedt gepersonaliseerde gegevens en inzichten op basis van de specificaties van het apparaat en de locatie van de gebruiker. Blijf op de hoogte van windsnelheid, zonnestraling, temperatuur en nog veel meer, allemaal afgestemd op uw specifieke opstelling. Met deze uitgebreide informatie krijg je een beter inzicht in de prestaties en algehele efficiëntie van je windturbine.


Het ontwikkelen van dit transformatieve IoT-project is een intensieve reis geweest voor TESUP. Maar onze toewijding om onze klanten beter van dienst te zijn en om geavanceerde technologieën in ons dagelijks leven te integreren, heeft onze vooruitgang gestimuleerd. We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat dit unieke project, ongeëvenaard in de markt, binnenkort werkelijkheid zal worden en een nieuwe standaard zal zetten in de windturbine-industrie.


Door klanten te voorzien van realtime gegevens, afstandsbedieningsmogelijkheden en gepersonaliseerde inzichten, zijn we vastbesloten om uw windenergie-ervaring als nooit tevoren te verbeteren. Blijf op de hoogte van de op handen zijnde lancering van dit baanbrekende project dat een nieuwe standaard zal zetten voor de industrie.


bottom of page