top of page

Maak kennis met de nieuwe TESUP ATLAS 7 en X7, 's werelds meest geprefereerde windturbines!

Er kookt al een tijdje iets belangrijks in onze keuken en nu is het tijd om het met jullie te delen. Maak kennis met de nieuwe ATLAS X7 en ATLAS 7! Onze ATLAS-windturbines zijn geüpgraded en ze zijn nu krachtiger, duurzamer, ergonomischer en stijlvoller dan ooit! Met hun nieuwe generator kunnen ze tot 7 kWh elektriciteit per uur opwekken.TESUP ATLAS windturbines zijn 's werelds meest geprefereerde verticale windturbines voor huishoudens. Als wereldleider werken we continu aan de verbetering van onze producten, zelfs voor onze bestsellerproducten, aangezien innovatie nooit stopt. Meer vermogen, nieuw innovatief design en betere duurzaamheid voor een zeer betaalbare prijs!


Wat is nieuw?


Meer vermogen, meer elektriciteit en besparingen

Nieuwe ATLAS-modellen worden geleverd met een krachtigere en efficiëntere generator van 7 kW. Ze kunnen tot wel 168 kWh per dag opwekken! NIEUWE ATLAS-modellen zijn ontworpen om een betere grip tussen het lichaam en de bladen te bieden, zodat wanneer de bladen draaien, de roterende beweging (kracht) wordt overgebracht op de generator zonder vermogensverlies. Het maakt de ATLAS-windturbines dus efficiënter.


Nieuw stijlvol en ergonomisch design

De nieuw verbeterde body geeft ATLAS windturbines een modernere uitstraling en betere bescherming tegen externe factoren. Bovendien zorgt de nieuwe coole grijze kleur ervoor dat de producten er echt cool en premium uitzien!


Gemakkelijkere montage

ATLAS X7 heeft een nieuw geleidingsframe waardoor hij nog makkelijker te monteren is. Met dit nieuwe frame is het heel eenvoudig om de vleugels in lijn te houden om op de bovenflens te passen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw windturbine in elkaar te zetten door elke stap in de gebruikershandleiding van het product te volgen. Het totale montageproces duurt slechts 30 minuten.


Betere duurzaamheid

Nu gebruiken we roestvrijstalen bevestigingsmiddelen op beide ATLAS-modellen voor een betere duurzaamheid.


Maatwerk

De nieuwe ATLAS X7 biedt u opties met 6 of 12 bladen om het aantal bladen van uw turbine aan te passen, afhankelijk van de gemiddelde windsnelheid op uw specifieke locatie.Nu kunt u genieten van het opwekken van schone energie met krachtigere, duurzamere en stijlvollere TESUP-producten. Bestel vandaag nog uw ATLAS windturbine, de combinatie van kracht en innovatief design.