top of page

Kan TESUP u helpen?

TESUP introduceert een nieuw wereldwijd project!


Een toenemend aantal dagelijkse taken hebben elektriciteit nodig om te kunnen functioneren. Of dat nu communiceren is met een dierbare, kokend water of een kamer verlicht houden. Deze taken zijn voor de meesten geen probleem in landen met een goed ontwikkelde infrastructuur en welvarende bevolking.


Wat gebeurt er als je geïsoleerd bent van een betrouwbaar netwerk? Of kunt u de geleverde elektriciteit niet betalen? Helaas is dit het geval voor veel mensen die over de hele wereld wonen. Deze mensen zouden echt gebaat zijn bij het hebben van hun eigen persoonlijke stroombron, om een radio op te laden, hun velden te irrigeren en hun huizen te verlichten.


Dus hoe kan hierin worden voorzien? Nou ja, hernieuwbare energiebronnen natuurlijk! Wind- en zonne-energie zijn overal ter wereld aanwezig en kunnen worden gebruikt als een manier om lokaal en off-grid elektriciteit op te wekken.


TESUP stuurt 20 YUZO-windturbines (samen met hun laadregelaars) de wereld rond naar degenen die een beetje hulp kunnen gebruiken bij het opwekken van hun eigen stroom. Deze draagbare turbines hebben een nominaal vermogen van 11,5 m/s van 150 watt, voldoende vermogen om een huis te verlichten of een kleine pomp te laten draaien.


Bovendien neemt TESUP aanvragen aan. Als u een YUZO-turbine nodig heeft, volg dan de onderstaande link!bottom of page