top of page

Introductie van de nieuwe Hera Wind Pro: Onze windturbine van de volgende generatie!

Het benutten van de kracht van de wind is altijd een droom geweest voor milieubewuste individuen en bedrijven. En nu zijn we verheugd om de komst van Hera Wind Pro aan te kondigen, de volgende generatie windturbines die de manier waarop we schone energie opwekken een stap verder brengt.


Vernoemd naar de machtige Griekse godin, is Hera ontworpen om efficiënt, duurzaam en esthetisch te zijn. Met een generator van 7 kW als kern kan Hera Wind Pro genoeg elektriciteit produceren om een heel huishouden van stroom te voorzien, waardoor het de perfecte oplossing is voor diegenen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder in te leveren op kwaliteit.

Maar wat Hera onderscheidt van andere windturbines, is het innovatieve ontwerp. De 2-bladige vorm wordt geproduceerd door minder materiaal te gebruiken, waardoor het lichter, compacter en milieuvriendelijker wordt. Dit nieuwe ontwerp zorgt ook voor de laagste startwindsnelheid, wat betekent dat Hera zelfs bij de lichtste bries energie kan opwekken.


En dat is niet alles. Hera maakt gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder roestvrijstalen montage-elementen, vezelmoeren en recyclebare beschermfolies die hem beschermen tegen krassen en andere beschadigingen, waardoor de duurzaamheid en levensduur worden gegarandeerd.


Hera is verkrijgbaar in drie prachtige moderne kleuren, waaronder Pearl Beige, Pearl Blackberry en Smoke Grey+Red. Deze tijdloze en stijlvolle kleuropties maken Hera perfect geschikt voor elk landschap, of het nu een residentiële achtertuin is of een commercieel pand.


Maar wat Hera onderscheidt, is de verbeterde carrosseriebasis, die een gemakkelijkere bevestiging aan het oppervlak mogelijk maakt, betere bescherming biedt en een schoner uiterlijk creëert. Omdat het minder bladen heeft, is het installatieproces korter en duurt het slechts 15 minuten.


Door schone, hernieuwbare energie op te wekken, helpt Hera Wind Pro u de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en de CO2-uitstoot te verminderen. Nu is het beschikbaar voor pre-order. Het zal elke maand in beperkte hoeveelheden worden geproduceerd, dus pre-order nu om het als eerste te ontvangen met een leverdatum in april.

Wij geloven dat Hera het potentieel heeft om de manier waarop we over windturbines denken te veranderen. Met zijn innovatieve ontwerp, een krachtige generator, minder impact op het milieu en betrouwbaarheid is Hera echt de volgende generatie windturbines. Dus, als je de eerste wilt zijn om het te ontvangen, pre-order vandaag nog en sluit je aan bij onze bevoorrechte klanten!