top of page

Introductie van de meest duurzame truck tot nu toe: TESUP Power Truck!

Bij TESUP bedenken we elke dag nieuwe innovatieve oplossingen om de wereldwijde transitie naar hernieuwbare energie te versnellen. Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen. En vandaag introduceren we met trots ons nieuwste ontwerpconcept: TESUP Power Truck, onze nieuwe elektrische truck vol kracht en mogelijkheden!

Stel je een wereld voor waar elektriciteit nooit buiten bereik is en die op een duurzame manier wordt opgewekt, zelfs in het geval van buitengewone gebeurtenissen of omstandigheden zoals natuurrampen, ongevallen, oorlogen of andere noodsituaties die de energievoorziening verstoren. De nieuwe TESUP Power Truck is ontworpen als de nieuwe duurzame oplossing om overal en altijd schone energie te leveren.


Landen blijven nog steeds verbonden met fossiele brandstoffen, waarbij olie, kolen en gas worden gesubsidieerd, wat luchtvervuiling en opwarming van de aarde veroorzaakt. De Power Truck is een ander innovatief ontwerp van TESUP om individuen, organisaties en overheden te helpen emissies te verminderen en ergere gebeurtenissen te voorkomen. Het combineert onze producten voor energieopwekking en -opslag samen met een volledig elektrische vrachtwagen als platform, waardoor onze oplossing 100% zelfvoorzienend en mobiel is. Wind en zon zijn alles wat deze intelligente vrachtwagen nodig heeft.

In TESUP Power Truck zijn onze krachtigste windturbines en flexibele zonnepanelen aangesloten op een enorme 500 kWh Li-on-batterij om energie op te wekken en op te slaan die elektriciteit kan leveren aan huizen, dorpen, ziekenhuizen, concertgebieden en alle andere plaatsen waar een grote bron nodig.


Onze nieuwe futuristische oplossing om geld te besparen, uw CO2-afdruk te verminderen en u voor te bereiden op mogelijke stroomuitval in de nabije toekomst.
U.S. Federal Emergency Management Agency, FEMA (https://www.fema.gov/) en weinig van 's werelds meest ontwikkelde legers zijn al overgeschakeld op duurzame energie met TESUP. U en uw organisaties kunnen deelnemen aan deze verandering en ook helpen de aarde te redden.

Blijf op de hoogte, er volgt meer over TESUP Power Truck en onze nieuwe innovatieve producten!