top of page

Internationale Vrouwendag en Visionaire Vrouwen van TESUP

Internationale Vrouwendag is een belangrijk jaarlijks evenement dat op 8 maart wereldwijd wordt gevierd om de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen te erkennen en om te pleiten voor gendergelijkheid en vrouwenrechten.


Internationale Vrouwendag biedt een gelegenheid om de prestaties van vrouwen te vieren en op te roepen tot meer actie en inzet voor gendergelijkheid. Het herinnert eraan dat gendergelijkheid niet alleen een vrouwenkwestie is, maar een mensenrechtenkwestie die iedereen aangaat.

Aangezien het vandaag Internationale Vrouwendag 2023 is, is het belangrijk om de rol te erkennen die bedrijven en organisaties kunnen spelen bij het bevorderen van gendergelijkheid en het versterken van de positie van vrouwen. Dit omvat niet alleen het aanpakken van kwesties zoals beloning en promotiegelijkheid, maar ook het creëren van een ondersteunende en inclusieve werkomgeving waar vrouwen kunnen gedijen.


We zijn er trots op dat ons bedrijf meer dan 85% vrouwelijke werknemers heeft die elke dag een waardevolle bijdrage leveren aan ons team. Bovendien is TESUP een bedrijf waarin alle bestuursleden vrouw zijn. We erkennen het belang van diversiteit en inclusie en we streven ernaar een omgeving te creëren waarin al onze medewerkers zich gerespecteerd en gesteund voelen.


Op deze Internationale Vrouwendag vieren we de prestaties van vrouwen overal, inclusief de getalenteerde en toegewijde vrouwen in ons TESUP-team. We zijn vereerd om met hen samen te werken en gendergelijkheid te blijven promoten, zowel binnen ons bedrijf als in de bredere gemeenschap.


We willen graag vrouwendagcitaten van onze medewerkers toevoegen:


"Een vrouw verandert de hele wereld"

Atay


“Vrouw zijn is zo’n geweldige goddelijkheid, wij vrouwen brengen het kostbaarste ter wereld voort: het leven. We zijn aardig, zachtaardig, teder, slim, sterk en machtig.”

Pereira


“Ik vind vrouw zijn geweldig en moeilijk tegelijk! Ik hou ervan om een vrouw te zijn, voor mezelf te zorgen, de mogelijkheid te hebben om op een dag een kind te krijgen en mezelf in staat te stellen voor bijna alles wat ik wil. Het slechte aan vrouw zijn is leven met angst, angst voor geweld door mannen, en niet dezelfde rechten en vrijheid hebben zonder oordeel. Maar ik hoop dat dit in de nabije toekomst kan veranderen.”

Zanetti


“Ik wens een eerlijke, gelijke en krachtige Internationale Vrouwendag voor alle mensen, vooral vrouwen en alle andere groepen die door de geschiedenis heen zijn onderdrukt.

Ik wens dat alle vormen van geweld over de hele wereld worden beëindigd en dat arbeid en gerechtigheid worden gekoesterd...'

Aytekin


"Ik droom van een wereld waar alle vormen van geweld tegen vrouwen voorkomen

een einde, vrouwenarbeid is zichtbaar, vrouwen en meisjes worden mondiger, en

gendergelijkheid is gewaarborgd."

Yildizli


“Ik wens een betere wereld voor alle vrouwen over de hele wereld. Ik ben er trots op een vrouw te zijn en mijn doel is om alle vrouwen te steunen, wat er ook gebeurt. Uiteindelijk zijn vrouwenrechten mensenrechten.”

Adiguzel


"Vrouw zijn geeft me een sterk gevoel. Hoe meer ik deze kracht voel, hoe onafhankelijker en beter ik word. Ik weet wat ik kan en ik weet wat ik wil doen. Ik kan werken, ik kan genieten, ik kan creëren wonderen, er is geen limiet voor mij, voor vrouwen. Fijne vrouwendag aan alle vrouwen! Ik hoop dat we de komende jaren het belang van vrouwen en hoe waardevol ze zijn niet hoeven te onderstrepen."

Catak


“Vrouw zijn is een voorrecht. Vrouwen hebben alle rechten, ze moeten zich ervan bewust zijn en altijd vechten voor wat ze willen. Bij TESUP ondersteunen we vrouwen op het werk en vrouwelijke leiders in het managementteam, ze hebben gelijke rechten en stem als mannen, en we zijn trots op onze werkwijzen.”

Pekisen


“Ik geloof in een betere toekomst onder vrouwelijk leiderschap.”

Aslan
bottom of page