top of page

Inspirerende energiecentrale gebouwd met TESUP-producten - Leer van een gewaardeerde klant

Stelt u zich eens een duurzame energiecentrale voor die het grenzeloze potentieel van hernieuwbare energie benut. In Europa heeft onze gewaardeerde klant zijn visie omgezet in realiteit door een baanbrekende energiecentrale te bouwen met behulp van geavanceerde TESUP-producten. Genesteld op glooiende groene heuvels, staat hun eigendom nu als een bewijs van het immense potentieel van schone energie.Ze hebben de juiste keuze gemaakt door hun land te transformeren in een bloeiende hub voor hernieuwbare energie met levengevende elektriciteit met TESUP. Laten we eens kijken waarom de producten van TESUP de perfecte keuze zijn voor dit project:


TESUP Magnum 5 horizontale windturbine


Onze MAGNUM 5 horizontale windturbine is een waar wonder, ontworpen voor de meest betrouwbare en efficiënte opwekking van windenergie. Het is 's werelds sterkste windturbine en meest duurzame horizontale windturbine en heeft de laagste startwindsnelheid, waardoor het een optimale keuze is voor windparken. De turbine kan een zelfstandige stroomopwekkingscapaciteit van 5 kW leveren en omdat de rotatie al begint bij een windsnelheid van slechts 3 m/s, zorgt het grote windvanggebied van deze turbine voor een soepele en onbeperkte beweging. Hij is gemaakt van corrosiebestendige superieure koolstofvezel en kan feilloos werken, zelfs bij lage temperaturen tot -50C. De duurzaamheid wordt gecombineerd met een lichtgewicht ontwerp en een stil bedieningsmechanisme, waardoor het een harmonieuze aanvulling is op elke omgeving.


TESUP semi-flexibel zonnepaneel


Ons zonnepaneel biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid en efficiëntie. Met een opmerkelijk vermogen van 205 watt per vierkante meter kan het verschillende elektrische apparaten van stroom voorzien en batterijen en omvormers opladen. Wat het onderscheidt is zijn flexibiliteit en lichtgewicht ontwerp, met een gewicht van slechts 2 kg en een dikte van slechts 1,39 mm. Dankzij deze flexibiliteit past hij op elk oppervlak, waardoor hij ideaal is voor bouwmuren, gebogen daken, boten en windmolenparken. Zelfs bij weinig licht en bewolking vermindert het speciaal gestructureerde oppervlak de lichtreflectie en verbetert het de prestaties.


Bij TESUP geloven we dat duurzame energie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom zijn onze producten zo ontworpen dat ze betaalbaar zijn, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor degenen die een energiecentrale willen bouwen. Dankzij TESUP's toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit, was onze klant in staat om zijn energiecentrale met gemak te bouwen. Het bouwen van een duurzame energiecentrale met TESUP-producten is niet langer een verre droom, maar een realistisch doel, dankzij onze uitzonderlijk betaalbare aanbiedingen.


Doe mee aan de revolutie van hernieuwbare energie met TESUP. Onze innovatieve en betrouwbare producten, ondersteund door jarenlange ervaring en expertise, transformeren de manier waarop we schone energie gebruiken.bottom of page