top of page

Hybride inverter / charge control-apparaten kunnen windturbinegeneratoren beschadigen!

Hybride inverter / charge control-apparaten kunnen windturbinegeneratoren beschadigen door deze te stoppen!


Hoewel deze hybride apparaten multifunctionele batterij-omvormers en laadregelaars voor zonnepanelen worden genoemd; zoals blijkt uit hun betaalbare prijzen, is hun hardware-inhoud echt beperkt. Het werkt niet goed met de dynamische energieproductieprestaties van windturbines (variabele weerstand en stroom).Deze hybride multifunctionele inverter / laadcontrollers hebben elektronisch toeg batterijen en kunnen de windturbines (elektronisch kortsluitingsremmen) onverwachts stoppen. Het stopt de windturbine en laat hem geen energie opwekken. Windturbinemotoren (dynamo's) of de wieken zullen door deze elektronische kortsluitingsremming door de hybride omvormer / lader en de windturbinegenerator onverwachts moeten stoppen of de wieken zullen na verloop van tijd zeker beschadigd raken.Het kortsluitingsremmen van de hybride multifunctionele omvormer / laadregelaar; als gevolg van de wind en de windturbine die onverwachts moet stoppen, kan de generator, de wieken of de montagepaal beschadigen.

- Als de windturbine niet kan draaien vanwege de hybride multifunctionele omvormer / laadregelaar, kan de energie nergens naartoe worden overgedragen en zal dit de generator beschadigen.

- Als de windturbine niet kan draaien vanwege de hybride multifunctionele omvormer / laadregelaar, kan de windturbine niet draaien en kan de windkracht de wieken of de montagepaal op zijn moment beschadigen.
Windturbines kunnen niet worden gebruikt met deze multifunctionele inverter / laadregelaars, dit is uitgesloten van de fabrieksgarantie! Alle andere batterij-omvormers zijn geschikt voor de werking van windturbines en vallen onder de fabrieksgarantie, behalve deze hybride multifunctionele omvormer / laadregelaars!- Voorbeeld: een dynamische en variabele vermogensgrafiek - windturbine
- Voorbeeld: vergelijking van on-grid versus off-grid-systemen


Bezoek deze pagina voor een juiste omvormer op het net.

bottom of page