top of page

Hoeveel zou je kunnen besparen? Leer met onze besparingscalculator!

De elektriciteitsrekening is de afgelopen jaren gestegen, waarbij het gemiddelde huishouden jaarlijks honderden dollars uitgeeft aan energiekosten. Deze trend zal zich voortzetten, waardoor het voor huiseigenaren belangrijk is om manieren te vinden om geld te besparen op hun maandelijkse rekeningen. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door hernieuwbare energie te omarmen.

Hernieuwbare energiebronnen, zoals zon en wind, worden steeds toegankelijker en betaalbaarder. Het zijn de meest populaire vormen van hernieuwbare energie. Deze energiebronnen zijn niet alleen duurzaam, maar helpen je ook om minder afhankelijk te zijn van traditionele energiebronnen zoals kolen en aardgas. Zonnepanelen werken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Windturbines werken door de wind te gebruiken om de turbine te laten draaien en de mechanische energie om te zetten in elektriciteit. Door een duurzaam energiesysteem te installeren, zoals een windturbine of zonnepaneel, kunt u uw energiekosten aanzienlijk verlagen. Met het juiste systeem kunt u voldoende elektriciteit opwekken om aan al uw behoeften te voldoen en zelfs uw maandelijkse rekening tot nul terugbrengen.


Weet u hoeveel u kunt besparen door op uw locatie over te stappen op windenergiesystemen van TESUP? Onze ingenieurs hebben een tool voor u ontwikkeld: de TESUP-besparingscalculator. De berekening is gebaseerd op de verschillende elektriciteitsverbruiksprijzen in elk land. Het enige dat u hoeft te doen, is de informatie over winduren in te voeren, plus het TESUP-windturbinemodel. De gemiddelde elektriciteitsprijs / kWh is al ingevoerd om de berekening voor u gemakkelijk te maken. Nadat u de vereiste informatie hebt ingevoerd en op de knop Berekenen hebt gedrukt, vindt u de geschatte jaarlijkse inkomsten in de valuta van uw land.


Probeer het eens en ontdek hoeveel u kunt besparen!


Als u eenmaal heeft besloten om te besparen met hernieuwbare energie, moet u een van de beste TESUP-windturbines kiezen. Zoek naar degene die geschikt is voor uw locatie en energieopwekkingsbehoeften.


Naast het verlagen van uw energiekosten heeft investeren in hernieuwbare energie ook voordelen voor het milieu. Door hernieuwbare energie te gebruiken, kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een schonere, duurzamere toekomst.


Stijgende elektriciteitsrekeningen zullen voor u geen zorg meer zijn, zolang u windturbines op hernieuwbare energie heeft. Door hernieuwbare energie te omarmen, kunt u geld besparen op uw maandelijkse rekeningen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Met de TESUP windturbines geniet u jarenlang van de voordelen van hernieuwbare energie.


U vindt onze besparingscalculator onderaan de webpagina's.

bottom of page