top of page

Hoe een TESUP-turbine op het elektriciteitsnet aan te sluiten

Een veelgestelde vraag van TESUP-klanten is hoe een TESUP-turbine correct moet worden ingesteld. Deze blogpost en de bijgevoegde video zouden moeten helpen om de volgorde te verduidelijken waarin u uw windturbine op het net aansluit. Als u niet vertrouwd bent met het opzetten van elektrische aansluitingen, kunt u een professionele elektricien raadplegen.Dit proces bestaat uit 3 hoofdcomponenten: een windturbine, een laadregelaar en een omvormer.


Sluit allereerst 3 draden aan op de windturbine, één voor elke fase van uw opgewekte stroom.


Sluit elk van deze draden aan op de laadregelaar in de volgorde die wordt getoond in de video, en draai ze vast met de schroeven in de behuizing van de laadregelaar.


De laadregelaar regelt de snelheid van uw turbine, zodat elektrische verbindingen die aan de turbine zijn bevestigd niet overbelast en beschadigd raken. Het zet ook de AC-output van de turbine om in DC-vermogen.

Verbind de twee draden die in de video worden getoond aan de andere kant van de laadregelaar op dezelfde manier. Deze draden voeren de stroom door naar de omvormer.


Bevestig aan het andere uiteinde van de draden de draadadapters aan de draadkoppen zoals weergegeven in de video en sluit de adapters aan op de omvormer.Bevestig aan het ene uiteinde een adapter aan de 3-fasendraad en zorg ervoor dat de draadkoppen goed vastzitten. Steek de adapter in de uitgang van de omvormer. Het andere uiteinde van de draad moet worden aangesloten op het elektrische bord van uw huis. Voor deze stap raden we aan een elektricien in te huren, voor hen is het een eenvoudige taak die in slechts 10 minuten kan worden uitgevoerd. Als alternatief zal TESUP binnenkort een video over het proces uitbrengen. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om het niet te missen!


De omvormer zet de DC-voeding weer om in 3-fasenvoeding, hetzelfde type stroom dat door het elektriciteitsnet wordt gebruikt.


De stroom kan dan aan het net worden verkocht!


Kies nu Uw schone toekomst met TESUP Windturbines!


#setup#windturbine#acpower#renewableenergy#energy#renewable#windpower#cleanenergy#Atlas2.0#electricgenerator#betterfuture#electricalpower#windenergy#wind#cleanenvironment#electricity