top of page

Hoe duurzaam is jouw levensstijl?

We hebben een geweldige test voor je voorbereid. Aan de hand van deze test kun je zien hoe duurzaam jouw levensstijl is en hier vorm aan geven.

Er zijn in totaal 15 vragen en elke vraag heeft 3 opties. 1 betekent zelden, 2 betekent soms en 3 betekent vaak of altijd.

De hoogst haalbare score is 45. Als je tussen de 15 en 25 jaar oud bent, heb je wat meer ondersteuning nodig om je levensstijl duurzamer te maken. Als je tussen de 25 en 35 jaar oud bent, zit je goed, maar er is nog ruimte voor verbetering! Ben je tussen de 35 en 45 jaar, dan weet jij hoe je duurzaam moet leven!


We zullen de resultaten in de volgende blogs delen, dus houd ons in de gaten!Ik draag mijn eigen tas als ik ga winkelen.

  • 1

  • 2

  • 3
Ik gebruik stoffen handdoeken in plaats van papieren handdoeken als ik schoonmaak.

  • 1

  • 2