top of page

Hernieuwbare energie revolutioneren met kwaliteit en innovatie als de grootste in de industrie

In de wereld van vandaag, waar het milieubewustzijn toeneemt, zijn duurzame energieoplossingen een absolute noodzaak geworden. TESUP is trots op haar positie als 's werelds nummer één op het gebied van huishoudelijke duurzame energieoplossingen, gedreven door onze oprechte passie voor duurzaam leven en niet-aflatende toewijding aan technologische vooruitgang. Vandaag willen we u meenemen op een reis achter de schermen en de belangrijkste factoren met u delen die TESUP tot koploper maken op het gebied van revolutionaire oplossingen voor hernieuwbare energie. Bereid je voor om de belangrijkste ingrediënten van TESUP's wereldwijde succes te ontdekken en laat je inspireren!Superieure productkwaliteit en innovatieve ontwerpen:

Bij TESUP zijn we enorm trots op het leveren van producten van topkwaliteit. Elke windturbine en elk zonnepaneel wordt rigoureus getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoogste industrienormen. Ons doel is om u te voorzien van betrouwbare oplossingen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en tegelijkertijd een maximale energieopbrengst leveren. Ons team komt altijd met baanbrekende ontwerpen die de efficiëntie maximaliseren. Sinds onze oprichting in 2016 hebben we een reeks opmerkelijke prestaties geleverd en met trots meer dan 10 echt innovatieve producten geïntroduceerd. Bovendien blijven we onze producten upgraden om de technologie altijd een stap voor te blijven. We zijn begonnen met een stroomopwekkingscapaciteit van 2KW en hebben deze verhoogd naar 7KW door ons altijd te richten op betere prestaties en efficiëntie. Vandaag de dag verleggen we de grenzen nog verder, met als doel om zelfs een stroomopwekkingscapaciteit van 9KW te bereiken. Elk van onze producten vertegenwoordigt onze niet aflatende toewijding aan het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is in hun respectieve categorieën.Uitmuntendheid in operaties en productie:

Als het gaat om operaties en productie, gaat TESUP verder dan dat. We hebben 3 ultramoderne productiecentra, strategisch gelegen in Europa. Deze centra zijn uitgerust met geavanceerde productietechnieken en houden zich aan strikte kwaliteitscontrolemaatregelen. We laten geen ruimte voor compromissen als het gaat om het leveren van foutloze producten. We zijn zelfs trots op onze samenwerking met DHL en garanderen dat elk pakket dat onze faciliteiten verlaat onze klanten snel en veilig bereikt. Door gebruik te maken van geavanceerde machines en de expertise van onze bekwame professionals, stroomlijnen we onze processen om te voldoen aan de steeds groeiende vraag naar oplossingen voor hernieuwbare energie.


Beste kwaliteit voor de beste prijs:

Bij TESUP streven we onophoudelijk naar duurzaam leven voor iedereen, ongeacht hun budget. We dagen de status quo moedig uit door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijzen. We concurreren niet alleen op de markt; we domineren het als de ongeëvenaarde leider in de branche. Wanneer u voor TESUP kiest, kunt u vol vertrouwen hernieuwbare energie omarmen, wetende dat u een milieuvriendelijke en zakvriendelijke keuze maakt. Bij ons wordt duurzaam leven een krachtige en toegankelijke kracht voor iedereen.


Klantgerichte benadering:

Bij TESUP doen we er alles aan om onze klanten centraal te stellen bij alles wat we doen. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen met het oog van onze klanten en bieden een ongeëvenaard aanpassingsvermogen en stijl om aan uw unieke voorkeuren te voldoen. We maken niet alleen deel uit van de branche; we leiden het met onze innovatieve serie verticale windturbines die de standaard zet voor maximale elektriciteitsopwekking.


Daar blijft het niet bij. Wanneer u voor TESUP kiest, ontvangt u het complete pakket, inclusief een laadregelaar, zodat u geen extra gedoe hoeft te hebben. En voor ultiem gemak bieden we omvormers, speciaal op maat gemaakt voor eindklanten zoals u. Wij zijn van mening dat duurzame energieoplossingen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook visueel verbluffend en ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Daarom hebben onze turbines stijlvolle en innovatieve ontwerpen, verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren voor de smaak en voorkeur van elke klant. We streven ernaar om uw ervaring te verbeteren en de manier waarop u schone energie waarneemt te transformeren.


Creativiteit en innovatie bevorderen met ons internationale team:

Een van de dingen die TESUP echt onderscheidt, is ons diverse en getalenteerde internationale team. We zijn als een grote familie, met professionals met verschillende achtergronden, culturen en locaties die samenwerken om het verschil te maken. Maar wat ons bedrijf nog uitzonderlijker maakt, is het feit dat we vier inspirerende ontwerpbureaus hebben in enkele van de meest creatieve hotspots ter wereld: Alicante, Miami, Londen en Californië. Deze levendige locaties voeden onze creativiteit en dienen als hubs voor innovatie. Al onze creatieve innovaties komen tot leven in deze creatieve epicentra. Met een gedeelde visie op een duurzame toekomst blijft de collectieve creativiteit van ons team de hernieuwbare energiesector vooruit helpen, baanbrekend idee per keer.


Als 's werelds grootste windturbine- en zonnepanelenbedrijf voor huishoudens, is TESUP hier om u in staat te stellen een duurzame toekomst te omarmen. Onze niet-aflatende inzet voor superieure productkwaliteit, innovatieve ontwerpen, operationele uitmuntendheid, betaalbare prijzen en klantgerichte benadering onderscheidt ons. We zijn niet zomaar een bedrijf; wij zijn uw partners bij het creëren van een helderdere en groenere toekomst. Laten we samen de wereld verlichten met duurzame energie!

bottom of page