top of page

Correlatie van windgegevens van de afgelopen 50 jaar om de winstgevendheid te begrijpen

De TESUP HERA Wind Pro kan zichzelf binnen enkele weken terugbetalen.


In een wereld waarin het steeds belangrijker wordt om je eigen energie op te wekken, is de TESUP HERA Wind Pro de beste optie voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een krachtige, efficiënte en betaalbare manier om schone, duurzame energie op te wekken.
Waarom HERA Wind Pro?


  • Het is een windturbine met verticale as (VAWT), wat betekent dat deze in een klein gebied elektriciteit kan opwekken uit wind die in elke richting waait. Dit maakt het een veelzijdige optie voor huiseigenaren met kleine installatiegebieden met inconsistente windpatronen.

  • Hij is extreem efficiënt, met een startwindsnelheid van slechts 4 m/s. Dit betekent dat het al elektriciteit kan opwekken bij een lichte bries, waardoor het een goede keuze is voor huiseigenaren in gebieden met relatief lage windsnelheden. Maar de HERA is sterk en krachtig en kan tegen een stootje en blijft zelfs bij hoge windsnelheden elektriciteit opwekken met een mooie energieopbrengst.

  • Bovendien is de HERA Wind Pro ook heel eenvoudig te installeren. Hij kan zonder speciaal gereedschap in slechts 5 minuten op een dak of balkon worden gemonteerd.

  • Hij is verkrijgbaar in drie moderne kleuropties: Pearl Beige, Pearl Blackberry en Smoke Grey+Red. Dit maakt het gemakkelijk om een kleur te vinden die bij je huis of pand past.

We hebben de indrukwekkende kracht en efficiëntie van HERA benadrukt in tegenstelling tot een verticale windturbine. Maar we willen niet alleen maar praten en niets doen. Daarom geven we u een eenvoudige casestudy om het significante verschil aan te tonen.


Voorbeeld


En hier is een voorbeeld; de besparingen die u kunt verwachten van de TESUP HERA Wind Pro nemen toe met uw jaarlijkse elektriciteitsverbruik. Als u een hoog jaarlijks elektriciteitsverbruik hebt, kan de HERA Wind Pro u een aanzienlijk bedrag besparen op uw elektriciteitsrekening.

Laten we zeggen dat u in de Britse stad Londen woont, we hebben gegevens over windsnelheid/elektriciteitsproductie in de onderstaande tabel.


De klant genereert 1.024,28 kWh elektriciteit per jaar. Gezien het elektriciteitstarief in Londen van £ 0,94 per kWh, resulteert dit in een jaarlijkse opbrengst van £ 952,58 via de HERA windturbine. De investering in de HERA windturbine kan dus in een paar weken worden terugverdiend als de locaties windrijk genoeg zijn.


De hoeveelheid energie die elke opstelling genereert, hangt echter af van factoren zoals het product dat je kiest, waar het wordt geïnstalleerd en hoe snel de wind waait. Om een nauwkeurig beeld te krijgen van de productie in jouw gebied, is het dus belangrijk om naar lokale gegevens te kijken. Als je wilt weten hoeveel elektriciteit je in jouw gebied zou kunnen opwekken, is het een goed idee om met de plaatselijke weerdeskundigen te praten en een soortgelijke aanpak te gebruiken met de vermogenscurve.

hera micro siting


Om te begrijpen hoeveel elektriciteit je in jouw regio zou kunnen produceren, is het een goed idee om contact op te nemen met de plaatselijke weercentra om de gegevens van lange jaren te correleren met de gegevens die je met je anemometer hebt verzameld. De wind is zo veranderlijk, zelfs op twee meter afstand. Als je 1 jaar recente anemometergegevens van je huizen hebt, minutieus of per uur geregistreerd, kun je de informatie uitbreiden met gegevens van andere weercentra, bijvoorbeeld van de afgelopen 50 jaar. Zodra je de windgegevens per uur kunt uitbreiden, kun je de toekomstige energieopbrengst verwachten. Door deze toe te voegen aan de energieprijzen kun je op lange termijn een prijsvoorspelling maken van min. mid. of max. De haalbaarheid van de investering kan gemakkelijk worden begrepen. Een ander belangrijk punt is de vermogenscurve van je geselecteerde windturbine om inzicht te krijgen in zijn vermogensprestaties en duurzaamheid bij verschillende windsnelheden. Het gebruik van slechts één gemiddeld windsnelheidsgetal voor de windopbrengst van energie zal een grote vergissing zijn, er wordt verwacht dat je minstens uurlijkse windsnelheidsgegevens gebruikt om de werkelijke stroomopwekking te begrijpen.


Hera power curve

Naast de financiële besparingen biedt de TESUP HERA Wind Pro ook een aantal milieuvoordelen. De turbine genereert schone, hernieuwbare energie die helpt om minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Het helpt ook het milieu te beschermen door uw ecologische voetafdruk te verkleinen.


Als je op zoek bent naar een manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening, je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en het milieu te beschermen, dan is de TESUP HERA Wind Pro de perfecte oplossing voor jou. Bestel de jouwe vandaag nog!
bottom of page