top of page

Heb je Zehra ontmoet?

Ben je benieuwd naar wat hier achter de schermen gebeurt? Nou, vraag je niet langer af, want onze "Welcome the Team Series" is hier om je nieuwsgierigheid te bevredigen! Elke maand stellen we je voor aan een van onze ongelooflijke teamleden, zodat je een kijkje kunt nemen in hun leven en wat hen drijft.

Geloof ons, deze serie wordt geweldig! Je zult het gevoel hebben dat je bij ons bent en onze geweldige mensen van dichtbij en persoonlijk leert kennen. Dus leun achterover, ontspan en maak je klaar om versteld te staan van ons geweldige team!


De gast van vandaag is Zehra, onze eigen digitale detective, die altijd op zoek is naar de beste oplossingen voor onze klanten. Zij is degene die onze websites, Amazon-winkels, eBay-accounts en digitale marketingplatforms in een onderscheidende vorm houdt.

Nu zou je kunnen denken dat werken in de digitale hub allemaal leuk en leuk is, maar het is niet altijd zonneschijn en regenbogen. Onze digitale rechercheur moet altijd scherp en bij de les zijn en ervoor zorgen dat alles soepel en efficiënt verloopt.


Maar maak je geen zorgen, ze is meer dan klaar voor de taak! Gewapend met haar vertrouwde computer en haar kopje koffie navigeert ze met gemak door de soms onzekere wateren van de digitale wereld. Ze is net een superheld, maar in plaats van misdaad te bestrijden, vecht ze tegen slecht website-ontwerp en trage laadtijden van pagina's.

En als het gaat om het vinden van de best passende oplossingen voor onze klanten, is onze digitale rechercheur een pro. Ze kent de beste kneepjes van het vak en is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om onze klanten te helpen slagen.


Dus de volgende keer dat je een van onze websites bezoekt of een aankoop doet op een van onze websites of Amazon, weet dan dat onze digitale detective achter de schermen zit om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Naast al haar digitale detectivewerk, is het vermeldenswaard dat ze sinds oktober 2022 bij ons werkt. Gedurende die tijd heeft ze een aantal ongelooflijke bijdragen geleverd aan ons team.


Een van haar grootste verwezenlijkingen is de ontwikkeling van het virtuele country directors-project. Dit project is een doorbraak geweest voor ons bedrijf, waardoor we klanten op nieuwe en opwindende manieren kunnen bereiken.


Maar dat is niet alles. Ze heeft ook onvermoeibaar gewerkt aan het bewerken van onze e-mailmarketingontwerpen, waarbij ze ze heeft bijgewerkt om ze visueel aantrekkelijker en effectiever te maken. En bovendien heeft ze hard gewerkt aan het bijwerken van onze Amazon-winkelontwerpen en het wijzigen van de productbeschrijvingen in onze Google-feedback.


Al deze veranderingen hebben een merkbare impact gehad op ons bedrijf. We hebben een toename gezien in verkopen, websitebezoekers, e-mailopeningspercentages en merkbekendheid - allemaal dankzij haar harde werk. Met haar vaardigheden, ervaring en gevoel voor humor is ze echt uniek in haar soort.


We hebben haar gevraagd hoe haar carrière is verlopen sinds ze met TESUP is begonnen. Haar eigen woorden zijn als volgt: “Zoals u weet, produceert en verkoopt Tesup windturbines en zonnepanelen die de hele wereld voorzien van duurzame energieproductie. Het stelde TESUP in staat om een mondiaal perspectief te krijgen met als effect dat het over de hele wereld dient. Dankzij de voortdurende verbeteringen en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing verbetert het zichzelf elke dag in advertentietools en marktplaatsplatforms.”En toen we haar vroegen wat haar favoriete onderdeel van werken bij TESUP was, legde ze uit: "Het is geweldig om constant ondersteund te worden door Tesup, dat je ideeën en werk echt gewaardeerd worden, je toewijding en ideeën worden altijd gewaardeerd door Tesup, wat je motivatie vergroot."Wat betreft leuke weetjes over haar: ze is zo emotioneel dat je twee keer moet nadenken voordat je iets zegt, want ze kan huilen. Ze houdt meer van dieren dan van mensen. Haar geestdier is een panda, je kunt wel raden waarom? Haar man klaagt dat ze overal te laat en lui is. Gelukkig is ze niet zo op haar werk. En als het op haar hobby's aankomt, zijn eten en slapen haar twee favoriete dingen om te doen. Of het nu een luie zondag in bed is met een goed boek en een zak chips, of een middagdutje dat verandert in een slaapfeestje dat de hele nacht duurt, ze weet hoe ze het beste uit haar vrije tijd kan halen.


We mogen ons gelukkig prijzen met zo'n getalenteerde en grappige medewerker in ons team. Ze houdt alles draaiende als een goed geoliede machine en doet dat allemaal met een lach op haar gezicht. Een betere digitale detective kunnen we ons niet wensen!