top of page

Heb je Nursu ontmoet?

Welkom bij deel 4 van onze Teamreeks! In deze blog stellen we je graag voor aan Nursu, de buitengewone directeur van de afdeling Klantervaring bij TESUP. Gordels vast en maak je klaar voor nog een vermakelijk en verhelderend avontuur met ons ongelooflijke team!Ze is een kracht om rekening mee te houden als het gaat om het garanderen van klanttevredenheid en om hun ervaring met ons bedrijf echt uitzonderlijk te maken. Met een breed scala aan technische verantwoordelijkheden ontwerpt, ontwikkelt, test en implementeert ze verschillende producten, systemen en projecten. Van het analyseren van mechanische systemen tot het helpen van klanten met hun technische vragen, Nursu is toegewijd aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit door het ontwerpen van zonne- en windenergiesystemen op maat van de behoeften van onze klanten.


Ze kwam anderhalf jaar geleden bij de TESUP familie en haar carrière bij ons is niets minder dan verbazingwekkend geweest. Toen haar werd gevraagd naar haar groei sinds ze bij TESUP werkt, zei ze: "Mijn reis bij TESUP heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen! Het bedrijf heeft vertrouwen in mij gesteld en mijn verantwoordelijkheden zijn exponentieel toegenomen. Dit heeft me in staat gesteld om mezelf voortdurend uit te dagen en te verbeteren. Ik heb succesvolle projecten geleid, ben de wereld over gereisd en, het allerbelangrijkste, ik ben een vrouw met meer zelfvertrouwen geworden. Dit alles heeft bijgedragen aan de torenhoge klanttevredenheid van ons bedrijf!"


Wat vindt Nursu het leukste aan werken bij TESUP? Nou, de lijst is vrij uitgebreid! Ze is dol op de positieve werkomgeving die samenwerking en teamwork stimuleert. De mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling hebben ook een cruciale rol gespeeld in haar reis. Betekenisvol en uitdagend werk houdt haar betrokken en gemotiveerd, en de missie en waarden van het bedrijf sluiten perfect aan bij haar eigen ambities. Nursu waardeert ook ten zeerste de erkenning en waardering die ze krijgt van haar collega's en leidinggevenden. "Bij TESUP leveren we niet alleen groene energieoplossingen aan onze klanten. We dragen bij aan een betere toekomst voor onze kinderen en dat is een eer zonder woorden", zei ze trots.


Als projectleider van onze zonne-energieprojecten heeft Nursu de leiding gehad over enkele van onze meest ambitieuze projecten. Met haar expertise en toewijding heeft ze geholpen om een klanttevredenheid van maar liefst 92% te bereiken. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe projecten en identificeert gebieden die voor verbetering vatbaar zijn, waardoor ze het bedrijf vooruit stuwt in een wereld die oplossingen voor hernieuwbare energie omarmt.


Laten we nu eens duiken in een paar leuke feiten over Nursu! Eerst en vooral is ze dol op alles wat harig is. Katten en honden hebben een speciaal plekje in haar hart en ze kan het niet laten om met ze te knuffelen als ze de kans krijgt. En hier is een verbazingwekkend feit: ze is in staat om 30 dossiers met documenten te verzamelen en te organiseren en projectaanvragen in te dienen in slechts twee dagen! Als ze ergens haar zinnen op zet, is ze niet te stoppen.


Nursu's toewijding, passie en ongelooflijke prestaties maken haar van onschatbare waarde voor de TESUP familie. We hebben geluk dat zij de leiding heeft om ervoor te zorgen dat onze klanten service van topkwaliteit ontvangen en om hen in staat te stellen duurzame energieoplossingen te omarmen. Met Nursu in ons team ziet de toekomst er rooskleuriger uit dan ooit!

bottom of page