top of page

Heb je Emre ontmoet?

Bent u benieuwd naar deel 3 van onze boeiende serie, "Welcome the Team"? Bereid u voor op een intrigerende kennismaking met de opmerkelijke leden van ons TESUP team. Wij geloven in het onthullen van de magie achter de schermen, en deze maand schijnen we de schijnwerpers op Emre, onze gewaardeerde R&D Director bij TESUP!Emre is de briljante geest die verantwoordelijk is voor de technische vooruitgang en innovatie van onze hernieuwbare producten, waaronder windturbines voor huishoudelijk gebruik, flexibele zonnepanelen en diverse andere oplossingen voor hernieuwbare energie. Sinds Emre in 2019 bij ons kwam werken, heeft hij een grote invloed gehad op onze producten en diensten. Maar hij is geen gewone R&D Director - Emre heeft meerdere petten op en heeft op verschillende afdelingen binnen TESUP gewerkt, waaronder logistiek en after-sales support. Over zijn carrière bij TESUP zegt Emre: "Ik heb de kans gehad om op verschillende afdelingen te werken, waardoor ik een breder perspectief heb gekregen op de werking van het bedrijf. Het heeft me ook in staat gesteld om onze producten en diensten beter te begrijpen."


Wat TESUP voor Emre onderscheidt, is de cultuur die innovatie bevordert en dynamische ideeën omarmt. "Ik vind het geweldig dat we niet bang zijn om grenzen te verleggen en buiten de kaders te denken. Daardoor onderscheiden we ons van de concurrentie", legt hij uit. Laten we ons nu eens verdiepen in een typische dag uit het leven van Emre. Hij begint met het nauwkeurig plannen van de dagelijkse workflow en het identificeren van gebieden voor productverbeteringen. Vervolgens deelt hij zijn bevindingen met de relevante teams, zoals productie en ontwerp, zodat de samenwerking naadloos verloopt. Emre blijft zich onwrikbaar richten op zijn taken en zorgt ervoor dat deze worden gecreëerd, gecontroleerd en afgestemd op vooraf bepaalde deadlines voor R&D-projecten op lange termijn. Uiteraard hecht hij veel waarde aan testresultaten en after-sales feedback bij het bepalen van het verloop van zijn projecten.Maar Emre's talenten reiken verder dan zijn technisch genie; hij is ook een begenadigd muzikant. Al sinds zijn tienerjaren speelt hij vakkundig gitaar. Als hij niet op zijn gitaar speelt, vindt hij troost in het luisteren naar verschillende soorten muziek. Muziek begeleidt hem tijdens zijn werk aan projecten, omdat het hem helpt geconcentreerd en geïnspireerd te blijven.


Maar muziek is niet zijn enige passie. Emre is een fervent natuurliefhebber en brengt zijn weekenden graag door met het verkennen van de wonderen van de natuur. Verrassend genoeg heeft deze technische tovenaar ook een gevoelige kant en uit hij zijn emoties door middel van poëzie. In zijn vrije tijd verdiept hij zich in de wereld van de literatuur, leest hij en schrijft hij zijn eigen poëtische creaties. Natuurlijk brengt niets hem meer vreugde dan tijd doorbrengen met zijn dierbare familie. Emre deelt een hechte band met zijn vrouw en zoon, en ze gaan vaak samen op weekendtrip om onvergetelijke herinneringen te creëren.


We zijn echt dankbaar om Emre als integraal onderdeel van ons team te hebben. Elke dag opnieuw geeft hij zijn werk een onwrikbare passie en toewijding!