top of page

Heb je Elene al ontmoet?

Welkom bij Team Serie Deel 5! Vandaag stellen we jullie graag voor aan Elene, onze nieuwe communicatiedeskundige bij TESUP! Bereid je voor om versteld te staan van haar superkracht om een vriendschappelijke band op te bouwen met onze klanten en een positieve en gastvrije omgeving te creëren voor iedereen. Van het verspreiden van vreugde en gelach tot het maken van een echte impact op de wereld, Elene is de nieuwe stralende ster van onze TESUP familie! Dus, riemen vast en ga mee op een nieuwe spannende reis met ons ongelooflijke team!Elke dag heeft ze het voorrecht om inzicht te krijgen in bijna elke afdeling en neemt ze het initiatief om onderwerpen te verkennen die waardevol kunnen zijn in haar toekomstige ondernemingen. Van het leren over elektriciteit tot het verzamelen van kennis van verschillende afdelingen zoals Marketing, Logistiek, Productie en meer, Elene heeft het gevoel dat ze voortdurend op reis is om te groeien en zichzelf te verbeteren. Omringd worden door een team dat gepassioneerd is over het maken van een positieve impact op de planeet maakt haar werk bij TESUP nog zinvoller en bevredigender.


Werken bij TESUP is voor Elene het avontuur van haar leven geweest. Ze is aangenaam verrast door de buitengewone kansen die op haar pad zijn gekomen, wat haar geloof bevestigt dat het leven vol geweldige mogelijkheden zit. Dit dynamische bedrijf begrijpt de waarde van het waarderen van het potentieel van zijn werknemers en ondersteunt actief hun groei en ontwikkeling. Elene heeft het gevoel dat ze de jackpot voor haar carrière heeft gewonnen door deel uit te maken van deze stimulerende familie die non-stop verbetering en professioneel werken aanmoedigt.


Maar wacht, er is meer! Elene's favoriete aspect van het werken bij TESUP is dat ze voorop loopt, innovatie omarmt en verder denkt dan het gewone. Dit bedrijf draait niet alleen om het maken van omzet; ze zijn op een missie om klimaatverandering aan te pakken en een duurzamere toekomst te creëren. Van het ontwikkelen van groene technologieën tot het ondersteunen van duurzaam leven, TESUP toont een diep gevoel van verantwoordelijkheid voor de planeet en haar bewoners. En raad eens? Elene maakt nu deel uit van deze bijzondere reis!


Nu komt de leuke twist! Ze deelt een gemeenschappelijk doel met het bedrijf waar ze werkt: bijdragen aan het welzijn van de mensheid. Elene heeft een actieve en atletische levensstijl, ze rent als de wind en traint elke dag in de sportschool! Haar passie voor duurzaamheid en een gezond milieu maakt haar werk nog zinvoller. En er is nog een leuk feitje over Elene: ze houdt van puppy's! Als ze niet bezig is met het redden van de wereld met haar communicatieve superkrachten en het promoten van duurzaamheid, kun je haar vaak knuffelend en spelend met schattige puppy's vinden.Elene, de communicatiesuperheldin, maakt echt een verschil in de wereld, één positieve interactie per keer! Met haar aanstekelijke enthousiasme en toewijding aan een groenere toekomst, laat ze een blijvende impact achter op onze klanten en onze planeet. We zijn zo blij dat ze deel uitmaakt van onze TESUP-familie! Blijf stralen, Elene! Je bent een ware inspiratie voor ons allemaal!


bottom of page