top of page

Heb je Carolina ontmoet?

Zoals eerder vermeld, zijn we vorige maand begonnen met "Welcome the Team Series". We doen alles om de gordijnen open te trekken en jullie de coole dingen te laten zien die zich achter de schermen afspelen! En de gast van deze maand is Carolina, onze eigen superheld bij TESUP.


Laten we even de tijd nemen om ons geweldige teamlid, Carolina, in de schijnwerpers te zetten. Met haar scherpe oog voor detail en niet-aflatende toewijding om onze activiteiten soepel te laten verlopen, is ze sinds haar toetreding in 2022 van onschatbare waarde voor ons team geworden.Als onderdeel van de afdeling Interne Controle en Ondersteuning (ISU) is de belangrijkste rol van onze superheld het controleren, ondersteunen en motiveren van alle teamleden, om ervoor te zorgen dat ze efficiënt werken en hun dagelijkse activiteiten onder controle hebben, vooral omdat de activiteiten van ons bedrijf online. Met haar toegang tot bijna alles heeft ze een totaaloverzicht van het hele bedrijf en zorgt ze ervoor dat alle activiteiten op schema lopen zoals gepland. In geval van problemen neemt ze snel de nodige maatregelen om werknemers te certificeren en eventuele zorgen weg te nemen. Ze is ook het aanspreekpunt voor prestatiefeedback, algemene HR-vragen en suggesties voor verbeteringen of klachten van medewerkers.


Maar hoe kwam ze op de ISU-afdeling terecht? Nou, het is een hele reis geweest! Ze begon in het Customer Experience Team, waar ze op een zeer klantvriendelijke manier omging met klanten uit alle TESUP-regio's. Haar functioneren en vooruitgang trokken de aandacht van de Raad van Bestuur, die haar een nieuwe uitdaging op de ISU-afdeling aanbood.


Werken bij TESUP is een spannend avontuur geweest voor Carolina, en ze vindt het om verschillende redenen helemaal geweldig. Ten eerste waardeert ze de groeimindset die het bedrijf koestert ten aanzien van technologie en groene energie, die volop mogelijkheden biedt om te leren en te verbeteren. Ook als baan op afstand stelt het haar in staat om vanuit elk gewenst land te werken en zelfs ons wereldwijde hoofdkantoor te bezoeken. De flexibiliteit in werkuren is een ander voordeel, waarbij het bedrijf de kwaliteit van het afgeleverde werk belangrijker vindt dan het simpelweg inklokken van uren.


Deel uitmaken van een bedrijf dat geeft om de planeet en duurzaamheid, en een verschil maakt in huishoudens door middel van schone energieproducten, vervult haar met trots. Last but not least geniet ze enorm van het samenwerken met collega's uit verschillende plaatsen, en leren van hun diverse culturen en vaardigheden, allemaal met een gedeelde missie om een positieve impact op de wereld te maken.


Dus hoe ziet een typische dag in het leven van onze ISU-superheld eruit? Nou, ze begint door in haar inbox te duiken, ijverig e-mails van verschillende afdelingen en externe bronnen te controleren en te beantwoorden. Ook houdt ze drie keer per week adviesgesprekken met klanten voor hun projecten. Het nauwlettend in de gaten houden van de activiteiten van teamleden, het bijhouden van urenstaten en het invullen van de aanwezigheid voor onze wekelijkse vergaderingen maken allemaal deel uit van haar dagelijkse routine.


Maar dat is nog niet alles, ze draagt ook een HR-hoed, beheert de prestaties, activiteiten en dagelijkse stand-ups van werknemers en bedenkt zelfs leuke evenementen zoals Happy Hour of coachingsessies voor het team. Als lid van ISU schrijft ze wekelijkse updates over de activiteiten en doelen van de afdeling, inclusief een samenvatting, die een essentieel onderdeel is van ons wekelijkse rapport.


Wat haar onderscheidt, is haar onwankelbare geloof in tekenen en het lot, wat een vleugje eigenzinnigheid toevoegt aan haar persoonlijkheid. Ze gelooft dat we niet voorbestemd zijn om bepaalde situaties in het leven te ervaren, zelfs niet met onze vrije wil. Haar unieke kijk op het leven geeft een frisse kijk op de werkplek en haar collega's vragen haar vaak om advies over zaken buiten het werk.


Naast haar opmerkelijke professionele vaardigheden, heeft ze ook een zoetekauw voor chocolade. Ze vindt het zo leuk dat ze, als ze de kans krijgt, maaltijden zou ruilen voor snoep!


Als ze niet bezig is met het op orde houden bij TESUP, heeft ze uiteenlopende interesses. Ze gaat regelmatig naar de sportschool om fit en gezond te blijven, waarmee ze haar toewijding aan zowel haar persoonlijke als professionele welzijn toont. Ze is ook een fervent leerling en wijdt tijd aan studeren, waarbij ze haar honger naar kennis en persoonlijke groei laat zien. En aan het einde van een lange dag ontspant ze graag door series te kijken voor het slapen gaan, en tot rust te komen met boeiende verhalen.In haar persoonlijke leven is ze een zelfverklaarde huismus, die troost vindt in het doorbrengen van quality time met haar vriend in het weekend. Ze heeft ook een passie voor reizen en heeft een jaar in de VS gewoond, waar ze de levendige steden New York en Chicago heeft ervaren tijdens haar studie aan de UIUC. Haar avontuurlijke geest en wereldwijde bekendheid hebben haar gevormd tot de persoon die ze nu is.


Onze ISU-superster bij TESUP is een echt juweeltje, met haar nauwgezette benadering van haar rol, geloof in het lot, liefde voor chocolade en zin voor reizen. Ze brengt een uniek perspectief en voegt op meer dan één manier waarde toe aan het bedrijf. We zijn echt dankbaar dat ze deel uitmaakt van ons team en we kijken ernaar uit om getuige te zijn van haar voortdurende groei en succes bij TESUP! Blijf rocken, ISU Superwoman!

bottom of page