top of page

Going Global London '22 - Duurzaamheidspanel

Tesup was op de Going Global Exhibition in Londen.

We hebben weken geleden aangekondigd dat we op de Going Global Exhibition zouden staan en nu is het zover. Op 16 en 17 november waren wij aanwezig op deze beurs.


Op de eerste beursdag was Tesup aanwezig om bezoekers, exposanten en zakelijke collega's over de hele wereld te ontmoeten.


Onze Director in Finance, Amanda Pereira, wiens expertisegebied Presentaties en Lezingen is, hield een toespraak in het panel over duurzaamheid en sprak over duurzaamheid; doel; hoe NetZero te verminderen; acties ondernemen op korte, middellange en lange termijn, en hun effecten; koolstofvoetafdruk; hoeveel het kost om duurzaam te zijn; en het verschil tussen zonne- en windopwekking. Omdat we duurzaamheid en hernieuwbare energie volledig ondersteunen, hadden we veel te zeggen. Ze hield een geweldige toespraak over duurzaamheid met Rondi Allan van Sustainable X en Wayne Cramer van GW ENERGY en ze beantwoordde vragen van zowel exposanten als bezoekers. Degenen die ons zijn komen opzoeken, hebben veel geluk en eigenlijk hebben we meer geluk om jou te zien :)


Going Global is een groot evenement voor de bedrijven om met elkaar in contact te komen en hun relaties uit te breiden. We zijn zeer tevreden om de exposanten en bezoekers in Londen te ontmoeten. Samen beter voor een duurzame wereld!