top of page

Gelukkig nieuwjaar
Gefeliciteerd allemaal, we hebben weer een jaar succesvol afgerond!


2022 was zo'n jaar met energiecrisis, oorlogen, natuurrampen… Natuurlijk was niet alles zo erg als het klinkt. We hebben ook een geweldige tijd gehad met onze dierbaren.


Voor ons hadden we nieuwe websites en locaties, nieuwe producten, nieuwe collega's en nieuwe workshops, nieuwe mobiele applicaties op Google play en Apple store. We hebben het productiepersoneel internationaal verdubbeld en we hebben 4 belangrijke beurzen over de hele wereld bijgewoond. We zijn begonnen met gratis lezingen over hernieuwbare energie en aftersales-adviesdiensten. We hadden een record belastingbetaling in Duitsland.Met elk jaar dat voorbijgaat, voelen de meesten van ons zich gecompliceerd, zoals vreugde en verdriet tegelijkertijd voelen. Het zit in de aard van de mens, we vieren een nieuw jaar met nieuwe hoop terwijl we tegelijkertijd de afgelopen jaren missen.


Laten we met heel ons hart in dit nieuwe jaar geloven! Vergeet niet om altijd te bellen voor het goede :)


We zullen nieuwe producten hebben om u te ontmoeten in het nieuwe jaar, zoals HERA, ATLAS7, ATLASX7 windturbines, Tesup Power Truck. We zullen laadregelaars voor windturbines in het VK produceren.


2023 komt met alle succes, gezondheid en geluk. En we zullen altijd bij je zijn, lieve Tesup-familie. Laten we samen van 2023 een duurzamer en schoner jaar maken!


Vergeet niet om goede voornemens voor het nieuwe jaar te maken.


Wij wensen alle goeds voor het nieuwe jaar!