top of page

Er is geen planeet B! Als we nu niet beginnen, wanneer dan wel?

Veel mensen beschouwen klimaatverandering nog steeds als iets ver weg, natuurlijks of te groot om voor te stellen. Emissie, CO2, netto koolstof, antropogeen zijn niet de woorden om de ochtend mee te beginnen. Dit voorkomt dat we ons bekommeren om de grootste bedreiging voor onze planeet. Hoe voel je de behoefte om er nu mee te beginnen?


Het is belangrijk om te begrijpen dat het u persoonlijk raakt

Lokale overstromingen zijn belangrijker dan opwarming van de aarde. Theeliefhebbers, let op! De thee verliest zijn rijke smaak als gevolg van de wereldwijde temperatuurstijging. Ouders. Houd de wereld veilig, gezond en levendig voor de kinderen. Het is duidelijk dat iedereen een reden heeft om zich zorgen te maken.


Extreem weer is uw persoonlijke zorg, omdat het de mensen en dingen waarvan u houdt, pijn zal doen.
Stel je een dikke deken van koolstofvervuiling voor die de aarde omringt en de planeet gevaarlijk opwarmt.


Op dit moment warmt de wereld tot 100 keer sneller op dan voorheen. Dat komt omdat we miljarden tonnen kolen, olie en aardgas hebben verbrand, waardoor koolstofvervuiling in de lucht vrijkomt die de warmte van de zon vasthoudt. Onze vervuiling blijft als een deken in de atmosfeer. Laten we samen uit de slaap ontwaken en deze deken eraf gooien! Laten we samen de wereld redden van oververhitting voordat deze onomkeerbaar wordt. Er is één aarde, we moeten samenwerken om haar te redden.


HET IS GEEN AARDE. WIJ ZIJN HET.

HET GEBEURT NU.

HET KAN WORDEN VASTGESTELD.


Het is niet te laat om de worstcasescenario's te voorkomen. Maar om dat te doen, moeten we stoppen met vervuilen, en dat betekent dat we overschakelen van fossiele brandstoffen naar de schone, hernieuwbare energiebronnen van de 21e eeuw. Als samenleving hebben we al de technologie om een ​​schone economie op te bouwen die miljoenen banen en een stabiele wereld creëert. Waarom vertrekken we niet vanuit onze eigen omgeving, vanuit ons huis? TESUP staat aan uw zijde met de nieuwste technologische producten voor deze verandering!


Referentie: https://www.youtube.com/watch?v=pmvJQ_JChiw


#tesup #hernieuwbare energie #groen #alternatieve energie #windenergie #windenergie #windenergiecentrales #energie schoonmaken #milieu schoonmaken #Atlas2.0

bottom of page