top of page

Elektriciteitsmeters en duurzame energie in huis

Het be547f55heren van de energierekening kan een beetje lastig zijn. Veel mensen hebben moeite of hebben geen tijd om hun energierekening bij te houden en laten ze aan de kant vallen. Dit kan met name zorgwekkend zijn voor degenen die thuis hernieuwbare energiesystemen hebben geïnstalleerd en elektriciteit voor wat extra geld terug aan het net verkopen. Natuurlijk willen mensen graag bijhouden hoeveel elektriciteit ze opwekken en verkopen en hoeveel winst die elektriciteit op een bepaald moment voor hen oplevert. Dit kan lastig zijn om bij te houden met een conventioneel energiemonitoringsysteem voor thuis, omdat updates van uw factuur meestal alleen worden gemarkeerd in een maandelijkse factuur. Een toenemende trend in het afgelopen decennium is het installeren van slimme energiemeters in woningen.
Voordelen van elektriciteitsmeters


Met deze apparaten kunt u op elk moment zien hoeveel elektriciteit uw huis gebruikt. Belangrijk voor gebruikers van hernieuwbare energie is dat deze technologie u ook op de hoogte kan houden van de hoeveelheid duurzaam opgewekte elektriciteit die uw huis opwekt en voor hoeveel deze kan worden verkocht. Op dit moment, gezien de hoge prijzen van elektriciteit en energie die we zien, kan dit aantal oplopen tot 24,7 cent per kWh in Los Angeles! Dit is goed nieuws als u een bron voor energieopwekking heeft, aangezien uw opgewekte elektriciteit een hogere winst kan opleveren!


Met elektriciteitsmeters kan de hoeveelheid elektriciteit die u gebruikt en opwekt op afstand worden gecontroleerd door uw elektriciteitsleverancier, zodat deze uw elektriciteitsverbruik kan controleren en u dienovereenkomstig kan betalen / opladen zonder dat u uw energiemeter persoonlijk hoeft te controleren. De informatie wordt ook aan u verstrekt. Hiermee kunt u uw energieverbruik volgen en uw gedrag veranderen om uw elektriciteitsverbruik te verminderen. Als u bijvoorbeeld ziet dat uw elektriciteitskosten overdag hoog zijn wanneer u een wasmachine aanzet, kan de informatie van de elektriciteitsmeter u helpen om dat te herkennen en de machine 's nachts te laten werken met goedkopere elektriciteitsprijzen.


Afhankelijkheid van ...elektriciteit

Als u zowel een elektriciteitsmeter als hernieuwbare energie in uw huis installeert, zou u de winst echt kunnen zien binnenstromen. Een wind- en zonnestelsel dat 20 kWh per dag genereert, kan u een extra verlaging van $ 494 per maand op uw energierekening opleveren! Deze extra elektriciteit voor uw huis kan echt van pas komen, vooral met de toenemende afhankelijkheid van elektriciteit in plaats van andere energiebronnen. Een goed voorbeeld hiervan is de steeds populairder wordende adoptie van elektrische fornuizen en ovens ten opzichte van oudere gasgestookte fornuizen en ovens.


Dit kan ook worden belichaamd door de introductie van elektrische auto's als primaire vervoerswijze voor veel huishoudens, ter vervanging van benzine- en dieselvoertuigen. Deze toenemende afhankelijkheid van uitsluitend elektrische stroom betekent dat elke verandering in de kosten van elektriciteit op de elektriciteitsmarkt, zoals we nu zien, ervoor kan zorgen dat uw elektriciteitsrekening omhoog schiet. Een standaard EV (elektrisch voertuig), namelijk een standaard sedan-achtige auto, kan maar liefst 80 kWh in zijn batterij opslaan. Met deze lading kan een elektrische auto 100 tot 300 mijl rijden.
Meer gebruikers gemakkelijker machtigingen

Ruim aanbod dus voor meerdere dagen reizen! Als uw gecombineerde zonne- en windenergiesysteem 20 kWh per dag kan opwekken, kan uw elektrische auto worden opgeladen met extra elektriciteit. Stel je voor dat je niet rechtstreeks betaalt voor de benzine die je in een standaard auto op fossiele brandstof stopt! Dat is de equivalente situatie! Het enige dat nodig is, is de invoering van een duurzaam energiesysteem in uw huis. Dit wordt steeds gemakkelijker nu lokale autoriteiten begripvoller en toegeeflijker worden naarmate ze steeds meer mensen tegenkomen die soortgelijke apparaten in hun huis installeren.


U kunt dus zien dat met de toevoeging van een slimme meter aan uw energiesysteem voor thuis, eenvoudigere hernieuwbare energiesystemen voor thuis en goedkopere windturbinemodellen, ook u gemakkelijk een eenvoudig, logisch en robuust systeem voor hernieuwbare energie in uw woning zou kunnen implementeren dat elektriciteit zou kunnen leveren en winst voor vele jaren en u helpen de kosten van uw verwarming, verlichting, transport in elektrische voertuigen, noem maar op! Ver in de toekomst, terwijl u tegelijkertijd duurzamer bent en uw impact op de planeet verkleint.