top of page

Een nooit eindigende reis: evolutie van het TESUP-productportfolio

TESUP is een toonaangevende leverancier in de hernieuwbare energie-industrie, met een niet-aflatende focus op het leveren van kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. We bieden een reeks hernieuwbare energieproducten van superieure kwaliteit die efficiënt, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn, waardoor we een voorkeurskeuze zijn voor klanten over de hele wereld.


Sinds onze oprichting in 2016 in het VK hebben we vele successen behaald en veel innovatieve producten geïntroduceerd - stuk voor stuk de nieuwste innovaties in hun categorie. Vandaag willen we u meenemen op onze reis naar de evolutie van ons productportfolio.


Onze inzet voor voortdurende vooruitgang en innovatie wordt weerspiegeld in ons team van ervaren ingenieurs en technici, die ernaar streven om innovatieve oplossingen voor hernieuwbare energie te ontwikkelen. Met behulp van de nieuwste ontwerp- en simulatiesoftware optimaliseren we onze producten voor prestaties en efficiëntie, zodat TESUP-producten altijd toonaangevend zijn in de branche.Onze productlijn evolueert en breidt zich voortdurend uit, met een focus op het verbeteren van bestaande producten en het integreren van de nieuwste technologie in onze ontwerpen. Onze reis begon met de productie van de ATLAS 2.0 windturbine, die een capaciteit had van 2 kW en ontworpen was voor energie- en energiezuinigheid. Het ATLAS 2.0-model werd later geüpgraded, met een groter onderlichaam en een versnellingssysteem.


Het volgende product dat we introduceerden, waren de laadregelaars, ontworpen om de spanning en stroom van windturbines en zonnepanelen te regelen en het opladen van batterijen en omvormers te regelen. Ideaal voor gebruik met windturbines, deze controllers kunnen tot 5 kW aan vermogen aan. Vervolgens introduceerden we ons innovatieve flexibele zonnepaneel, een lichtgewicht, draagbaar en zeer efficiënt zonnepaneel dat kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder kamperen, varen en buitenactiviteiten.


We vervolgden onze reis met de Atlas X-windturbine - als resultaat van onze klantgerichtheid en voortdurende innovatie. Het is ontworpen om robuuster en efficiënter te zijn dan ATLAS 2.0. Het had een nieuw bladontwerp, een grotere rotordiameter en een krachtigere generator.


Wat de evolutie van onze horizontale turbines betreft, hebben we eerst de MAGNUM 5 geïntroduceerd, die meer vermogen levert dan onze vorige modellen, met een driebladig ontwerp dat de efficiëntie en prestaties verhoogt, waardoor het de meest populaire horizontale windturbine op de markt is. Onze MasterX-windturbine is een andere krachtige turbine die is ontworpen voor commerciële en industriële toepassingen, met een uitgangsvermogen van 1 KW en de mogelijkheid om stroom op te wekken bij lage windsnelheden. Het herontworpen bladontwerp maakt hem stiller dan veel andere windturbines, en hij begint te draaien bij windsnelheden van slechts 3 m/s.


We zijn doorgegaan met het upgraden van onze ATLAS-serie, met de ATLAS 4.0-windturbine met geavanceerde technologie die de prestaties en efficiëntie verbetert. We hebben ook de Home Energy Unit geïntroduceerd, een compact en draagbaar systeem dat is ontworpen voor mensen die onderweg stroom willen opwekken, ideaal voor kamperen, camperreizen of andere buitenactiviteiten.

Onze Irrigation Energy Unit was een ander innovatief product dat perfect is voor gebruik in gebieden zonder elektriciteitsleidingen. Het was eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt met zowel zonnepanelen als windturbines. De DC-pomp kon water opzuigen vanaf een diepte van 20 meter en kon tot een totale afstand van 60 meter pompen.


Vandaag zijn de ATLAS 7- en X7-modellen de nieuwste innovaties in onze ATLAS-serie. Ze hebben een compleet ander onderlichaamontwerp, een maximaal generatorvermogen van 7 kW, een hoger rendement en een modernere look en feel. Naast de nieuwe ATLAS-serie hebben we onlangs de nieuwe Hera Wind Pro geïntroduceerd, onze meest geavanceerde en krachtige windturbine. Het heeft een uniek bladontwerp dat geluid en trillingen vermindert. Hij is in staat om zelfstandig 7 kW stroom op te wekken, voldoet aan de dagelijkse elektrische behoeften van het huishouden en heeft minder impact op het milieu dankzij de vorm met 2 bladen die met minder materiaal is geproduceerd.


Zoals u kunt zien, stoppen onze portfolio-evolutie en innovatie nooit. Bij TESUP zijn we toegewijd aan het leveren van superieure kwaliteit, innovatieve en technologisch geavanceerde producten aan onze klanten. Onze reis tot nu toe was vol successen en we zullen de grenzen van innovatie blijven verleggen om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

bottom of page