top of page

Samen werken aan een duurzame toekomst: Viering van de 100.000ste klant van TESUP!

Bij TESUP barsten we van de opwinding om een gedenkwaardige prestatie te onthullen in onze zoektocht naar een groenere en duurzamere toekomst. Zet je schrap voor de fanfare als we met trots onze 100.000ste klant vieren, een buitengewone mijlpaal die ons bedrijf in huishoudelijke oplossingen voor hernieuwbare energie naar nieuwe hoogten stuwt! Om al onze gewaardeerde klanten te bedanken, geven we van 27 juli tot 31 juli een korting van €100 op al onze producten met de code "100K". Met een hart dat overloopt van dankbaarheid, gaan we even terug in de tijd om herinneringen op te halen aan de uitdagingen die we hebben overwonnen en de triomfen die we hebben gedeeld.Een wereldwijde voetafdruk

TESUP's vleugels van verandering zijn gevlogen naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Via een indrukwekkend netwerk van 29 landen met lokale websites, zorgen onze producten vanaf vandaag actief voor de opwekking van elektriciteit in meer dan 50 landen, wat onze opmerkelijke wereldwijde reikwijdte en impact weerspiegelt. We hebben grenzen en oceanen overgestoken en bereiken elke uithoek met onze toewijding aan het leveren van duurzame, betrouwbare en zeer efficiënte energieoplossingen. We zijn er trots op dat we schouder aan schouder staan met een wereldwijde gemeenschap die onze onwrikbare visie voor een schonere en groenere planeet deelt.


Toonaangevend: Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk

Hoewel TESUP klanten in meerdere landen bedient, is het de moeite waard om de belangrijke aanwezigheid van onze pioniers in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk te benadrukken. Deze drie landen hebben een uitzonderlijk enthousiasme en acceptatie van onze producten laten zien en effenen het pad voor een duurzame toekomst.


1. Nederland: Nederland, bekend om zijn vooruitstrevende milieubeleid, heeft de duurzame energieoplossingen van TESUP van harte omarmd. Nederlandse huishoudens begrijpen het belang van het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Nederland vertegenwoordigt 10% van TESUP's gewaardeerde klanten, wat hun sterke betrokkenheid bij duurzaam leven weerspiegelt.


Hier volgt een welgemeend commentaar van een van onze klanten in Nederland:

"Ik heb onlangs de ATLAS X7 windturbine van TESUP geïnstalleerd en het is een game-changer geweest voor mijn energiebehoefte. Deze windturbine is een wonder van techniek. Ik sta versteld van de hoeveelheid elektriciteit die hij opwekt, waardoor ik mijn huis van stroom kan voorzien met schone, duurzame energie." - Erik F. uit Flevoland, NL


2. Duitsland: Als leider in het gebruik van hernieuwbare energie, staat Duitsland als een lichtend voorbeeld van duurzaam leven. TESUP heeft aanzienlijke interesse en verkoop gerealiseerd bij Duitse klanten, die de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze producten waarderen. Samen stimuleren we de overgang naar schone energie in een van de grootste economieën van Europa. Opmerkelijk is dat Duitsland 13% van de gewaardeerde klanten van TESUP vertegenwoordigt, wat hun inzet voor een groenere en duurzamere toekomst bevestigt.


🏡 Een van onze klanten uit Duitsland deelde ook zijn ervaring:

"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over TESUP. Hun producten hebben de manier waarop ik energie opwek en verbruik veranderd. Met MAGNUM 5 ben ik in staat geweest om windenergie te gebruiken en mijn afhankelijkheid van het elektriciteitsnet aanzienlijk te verminderen. Ik ben dankbaar dat ik naast TESUP deel uitmaak van de revolutie op het gebied van hernieuwbare energie." - Lucas D. uit Thüringen, DE


3. Verenigd Koninkrijk: Het Verenigd Koninkrijk is een groot voorstander van hernieuwbare energie en heeft ambitieuze doelen gesteld om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. TESUP heeft een vitale rol gespeeld in de ondersteuning van deze groene revolutie, door huishoudens in het Verenigd Koninkrijk te voorzien van toegankelijke en betaalbare oplossingen voor hernieuwbare energie. Het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigt 15% van TESUP's gewaardeerde klanten, wat hun belangrijke bijdrage aan de omarming van schone energieoplossingen aantoont.


🏡 Luister naar het verhaal van een TESUP-klant uit het Verenigd Koninkrijk:

"HERA van TESUP is voor mij een game-changer geweest. Het ontwerp en de prestaties maken het tot een opvallend product. Ik heb het in mijn achtertuin geïnstalleerd en het genereert een consistente toevoer van schone energie. Het is perfect voor mijn locatie, want het waait behoorlijk hard in mijn woonplaats. Het is verbazingwekkend om te zien wat voor positieve impact ik heb. "David L. uit Wales, Verenigd Koninkrijk


Wij zijn wereldwijd marktleider met de grootste installaties wereldwijd.


Een gemeenschap gedreven door duurzaamheid

Vanaf het begin heeft TESUP zich ingezet om huishoudens wereldwijd te voorzien van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor hernieuwbare energie. Onze missie om het gebruik van schone energie te promoten en de CO2-voetafdruk te verminderen heeft weerklank gevonden bij een diverse gemeenschap van mensen met een passie voor duurzaamheid. Elke klant die zich bij onze TESUP-familie voegt, versterkt onze collectieve toewijding aan het creëren van een betere wereld voor toekomstige generaties.


De kracht van samenwerking

Onze reis zou niet mogelijk zijn zonder de gezamenlijke inspanningen van onze klanten. Uw feedback, suggesties en passie voor duurzaamheid hebben een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van onze producten en diensten. Door jullie gedeelde ervaringen en succesverhalen hebben jullie anderen geïnspireerd om hernieuwbare energie te omarmen en bij te dragen aan een schonere wereld.


De vreugde delen: Video's en foto's van TESUP klanten

Naast oprechte getuigenissen, zijn onze fantastische klanten zo vriendelijk geweest om hun ervaringen te delen door middel van video's en foto's, die laten zien hoe onze duurzame energie oplossingen hun huizen en levensstijlen hebben veranderd. Het is hartverwarmend om getuige te zijn van de vreugde en opwinding van huiseigenaren die bijdragen aan een duurzame toekomst.Ga mee op reis

Om onze dankbaarheid uit te drukken, willen we elke TESUP-klant hartelijk bedanken, samen met €100 korting op al onze producten met de code "100K" van 27 tot 31 juli. Uw vertrouwen, loyaliteit en toewijding hebben bijgedragen aan het bereiken van deze ongelooflijke mijlpaal. Samen maken we een verschil en inspireren we anderen om duurzame praktijken toe te passen.Bedankt dat je deel uitmaakt van de TESUP reis en dat je schone energie omarmt. Laten we doorgaan met het inspireren van anderen, de volgende 100.000 klanten en daarna!


bottom of page